G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Küstah Taksici Yolcusunu Nasıl Mahçup Etti?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da Kadıköy’e giden bir takside yaşanan olayda, geçtiğimiz günlerde bir müşteri uygulama üzerinden taksi çağırarak Beşiktaş’tan Suadiye’ye gitmek istedi. Fakat taksi sürücüsü, çok fazla trafik olduğu gerekçesiyle Kadıköy’e gitmeyeceğini belirtti. Kadın yolcu, rezervasyon yaparken nereye gideceğini belirttiğini ve taksi sürücüsünün bunu kabul etmesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi.

Taksi sürücüsü ise Suadiye’ye gitme imkanının olmadığını, trafik nedeniyle Erenköy, Göztepe, Suadiye gibi yerlere giremeyeceğini ifade etti. Kadıköy’e geçebileceğini ancak orada indirip çift katlı otobüse binirerek yolcuğunun devam edebileceğini belirtti. Bu sırada yolcunun cep telefonuyla kaydettiği ilginç diyalog sosyal medyada paylaşıldı.

Kadın yolcu ise taksiciye çift katlı otobüse binmek istemediğini ve onun sözlerine şaşırdığını belirterek, beklediği hizmeti almadığını söyledi. Taksi sürücüsü ise trafik durumunu ve kendi imkanlarını göz önünde bulundurarak bu kararı aldığını ifade etti.

Olayın ardından, birçok kişi sosyal medyada paylaşımlar yaparak taksicinin tavırlarını eleştirdi. Taksicilerin hizmet verirken müşterilerine daha saygılı olmaları gerektiği vurgulandı. Şehir içi ulaşımın günlük yaşamda önemli bir yere sahip olduğu İstanbul gibi büyük bir şehirde, taksicilerin ve yolcuların daha anlayışlı ve saygılı olması gerektiği üzerinde duruldu.

Şehirde gün içinde yaşanan birçok olay arasında sıkışan trafik, taksicilerin müşterilerle karşılaştığı tartışmalar da dikkat çekiyor. Trafik ve ulaşım sorunlarının çözümü için önerilerde bulunan uzmanlar, toplu taşıma araçlarına ve alternatif ulaşım yöntemlerine daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirtiyor. Yaşanan bu olay da, ulaşım ve hizmet sektöründe önemli bir konu olarak gündemde yerini aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küstah Taksici Yolcusunu Nasıl Mahçup Etti?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!