G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,07
CNY4,81
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.945,80
Petrol71,26
GR. ALTIN3.022,64
BTC2.378.561,14

Küçük Köpeğe Zalimane Saldırı: Şüpheli Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yavru Köpeğin Ölümü büyük tepki topladı

Şanlıurfa’nın Yenice Mahallesi’nde 26 Ekim tarihinde yaşanan trajik bir olayda, bir evin bahçesinde oynayan dört yavru köpekten biri, yolda yürüyen Hüseyin Efe’ye doğru koştu. Efe, yerden aldığı bir kaldırım taşını yavru köpeğe fırlatarak büyük bir hataya imza attı. Taşın köpeğin başına isabet etmesiyle yavru köpek anında yere yığıldı. Diğer köpeklerin yanına gelen yavru köpek maalesef hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada paylaşılarak büyük bir tepki yarattı.

Valilikten Cevap Gecikmedi

Şanlıurfa Valiliği, meydana gelen olayın ardından hızlı bir açıklama yaptı. Valilik, şüphelinin güvenlik birimleri tarafından tespit edilip gözaltına alındığını ve bu kişi hakkında adli işlemlerin başlatıldığını bildirdi. Yapılan açıklamada, hayvanlara kötü davranmanın yasalara ve hayvan haklarına aykırı olduğu belirtilerek, "Bu tür davranışlar, insanlık dışı bir durumu ifade etmektedir. İlgili birimlerimiz, sorumlulara karşı gerekli yaptırımları uygulamaktadır. Ayrıca 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince, bu şahsa 7 bin 216 TL idari para cezası uygulanmıştır" denildi.

Hüseyin Efe Tutuklandı

Emniyetteki ifadesinde, köpeğin aniden üzerine doğru koşmasının kendisini korkuttuğunu belirten Hüseyin Efe, gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun sona ermesiyle nöbetçi hakimliğe çıkarılan Efe, ‘5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na Muhalefet’ suçlamasıyla tutuklandı. Bu olay, hayvan hakları konusunda toplumsal bilincin artmasına yol açarken, yaşanan bu trajik olay birçok kişinin tepkisini çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçük Köpeğe Zalimane Saldırı: Şüpheli Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!