G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,31
CNY4,81
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
Petrol74,45
GR. ALTIN2.932,82
BTC2.295.861,66

Korkunç İnfaz: Eşini ve Oğlunu 49 Bıçak Darbesiyle Öldüren Baba “Asıl Mağdur Benim!” Dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da Korkunç Aile İçin Çatışma: Anne ve Oğul Hayatını Kaybetti

Adana’nın merkezi bir ilçesi olan Çukurova’daki bir apartmanın 9. katında, 19 Ağustos 2023 tarihinde emekli bir adam ile eşi ve oğlu arasında tartışma patlak verdi. Toros Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, aile üyeleri arasında çıkan tartışma hızla büyüyerek dramatik bir sona yaklaştı. İddiaya göre, Cem Suna isimli emekli adam, mutfaktan aldığı bıçakla eşine ve oğluna saldırdı. Suna, ardından bıçağı kendisine yöneltti.

Olayın seslerini duyan komşular, durumu acil polis ekiplerine bildirdi. Görevliler daireye girdiklerinde, ailenin kanlar içinde yattığını tespit ettiler ve hemen sağlık ekiplerini çağırdılar. Yapılan muayene sonucunda, Deniz Suna ve oğlu Alperen’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Cem Suna ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, Deniz Suna’nın 39, Alperen’in ise 49 bıçak darbesi aldığı, Cem Suna’nın ise kendisine 26 bıçak yarası açtığı anlaşıldı. Tedavisinin ardından tutuklanan Cem Suna, 4 Eylül 2023’te cezaevine gönderildi.

"Asıl Mağdur Benim"

Cem Suna, 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada son savunmasını yaptı. Duruşmada, “Bugüne kadar sustuysam, adalete olan güvenimden sustum. Herkes hükmünü vermiş. Asıl mağdur benim. Dünyası yıkılan, ailesi katledilen benim. Eşim ve çocuğum sürekli gözümün önüne geliyor. Dışarı çıksam da bir şey değişmeyecek” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, Cem Suna’ya ‘eş olan kadını canavarca hisle kasten öldürme’ ve ‘alt soydan akrabayı kasten öldürme’ suçlarından toplamda iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesine karar verdi. Cezada herhangi bir indirim yapılmadı.

"Karardan Mutlu Değilim, Kellesini İstiyorum"

Duruşmaya katılan Deniz Suna’nın annesi Neriman Toker (64), oldukça duygusal bir açıklama yaptı. Toker, “Eline bir kağıt almış, ‘çok iyi bir babaydım, çok iyi bir eştim’ diyerek bize yarım saat masal anlattı. Kızımı ve torunumu canice katleden katil, o kadar rahat ki anlatamam. Karardan hiç mutlu değilim. Onun kellesini istiyorum. Ciğerini, kalbini, derisini yüzsünler bana versinler, belki o zaman biraz daha rahatlarım. Üzüntümden organlarım iflas etmiş durumda. Acımı dindiremiyorum, ancak o katilin aynı işlemleri görmesini bekliyorum. Benim çocuğum ve torunum ağlayarak gitti. Oğlum komşusuna, ‘Yardım et, bizi kesiyor’ dedi ve ardından sesi kesildi” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Korkunç İnfaz: Eşini ve Oğlunu 49 Bıçak Darbesiyle Öldüren Baba “Asıl Mağdur Benim!” Dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!