G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.130.996,81

Köpek Saldırısında Kahraman Çocuk: Arkadaşını Kurtardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 14 Eylül 2021 tarihinde saat 14.30 sıralarında Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi. Yeniler Sokak’ta oyun oynayan 3 çocuğa, sahipsiz 3 köpek saldırdı. Çocuklardan 1’i kaçarken, 1’i yere düştü, diğeri de köpeklerin saldırdığı arkadaşını kurtarmaya çalıştı. Olayı gören bir kişi çocukların çığlıklarını duyup köpekleri kovalayarak uzaklaştırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında yaralanan 2 çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan köpekler, bölgedeki inşaata bağlanarak belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise 3 çocuğun sokakta oyun oynarken bir ağaçtan meyve toplamaya çalıştığı, köpeklerin saldırısı sonucu bir çocuğun yere düştüğü ve diğer çocuğun ise yere düşen arkadaşını köpeklerden kurtarmaya çalıştığı görüldü. Kameraya yansıyan anlar, köpeklerin saldırısının nasıl gerçekleştiğini net bir şekilde gösterdi.

Olay sonrasında bölge sakinleri ve yetkililer, sahipsiz hayvanların kontrolsüz bir şekilde sokaklarda dolaşmasının tehlikeli olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Belediye yetkilileri de yaşanan olaylardan sonra sahipsiz hayvanların kontrolü için daha etkili önlemler alacaklarını açıkladılar. Aynı zamanda çevre sakinleri de daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı ve herhangi bir saldırı durumunda hemen yetkililere haber vermeleri gerektiği vurgulandı. yaşanan bu talihsiz olay sonrasında çocuklarına dikkat etmeleri konusunda ailelere de uyarıda bulunuldu.事件。

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köpek Saldırısında Kahraman Çocuk: Arkadaşını Kurtardı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!