G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Konya’da Kaybolan Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü! 4 Şüpheli Gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da yaklaşık 5 aydır kayıp olan Çiğdem E.’nin Afganistan uyruklu 4 kişi tarafından öldürüldükten sonra gömüldüğü ortaya çıktı. Çiğdem E.’nin evine dönmemesi üzerine yakınları polise başvurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek son görüntülerde Çiğdem E.’nin 4 kişiyle görüldüğünü belirledi. Şüpheli buldukları 4 kişiyi gözaltına alan polis, yapılan sorgulama sonucunda Çiğdem E.’nin Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaşı Caddesi’ndeki bir evin bahçesine gömüldüğünü tespit etti. Cesedi bulunan Çiğdem E.’nin otopsisi için Konya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, şüpheliler ise Cinayet Büro Amirliğine sevk edildi.

Çiğdem E.’nin kaybolması üzerine başlatılan araştırma sonucunda cinayet şüphesiyle harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Bu inceleme sonucunda Çiğdem E.’nin son görüntülerde 4 Afganistan uyruklu kişiyle olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanmasıyla birlikte yapılan sorgulamada Çiğdem E.’nin bıçakla öldürülerek bahçeye gömüldüğü anlaşıldı. Cesedi bulunan Çiğdem E.’nin otopsisinin sonuçları merakla bekleniyor.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer şüphelilerin ifadelerini aldı ve delilleri toplamak için çalışmalara başladı. Konya Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi sonucunda Çiğdem E.’nin ölüm sebebi ve cinayetin detayları ortaya çıkacak. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması için geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor ve şüphelilerin ne kadar süreyle takip edildiğini belirlemeye çalışıyor.

Çiğdem E.’nin öldürülerek gömüldüğü olay Konya’da büyük bir şok etkisi yarattı. Yaklaşık 5 aydır kayıp olan kadının cansız bedeninin bulunması kentte derin üzüntüye sebep oldu. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda şüphelilerin yakalanması ve cesedin ortaya çıkarılması, olayın aydınlatılmasına büyük katkı sağladı. Şüphelilerin mahkeme süreci ise yakın zamanda başlayacak ve adaletin sağlanması için titiz bir dava süreci bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da Kaybolan Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü! 4 Şüpheli Gözaltında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!