G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.774,07

Komşusu tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının katili tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağlarbaşı Mahallesi’nde dün yaşanan korkunç olayda, 1 çocuk annesi Nur Elsüleyman, evine gelen eşi tarafından kanlar içinde bulundu. Polis ekipleri, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olduğu belirlenen kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Evdeki çocuğunun gözü önünde işlenen cinayet sonrasında, Nur Elsüleyman’ın cenazesi otopsinin ardından defnedildi. Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı ve aynı apartmanda yaşayan Suriye uyruklu komşusu Demmam Zurer’i gözaltına aldı. Zurer ise cinayetle bir ilgisinin olmadığını iddia etti.

Olayın yaşandığı evin balkonunda bulunan kan izi ile Zurer’den alınan örnekler arasında uyuşma olması üzerine tekrar ifadesi alınan Zurer, cinayeti işlediğini itiraf etti.

Demmam Zurer, ifadesinde, “Olay günü komşumuz olan Nur Elsüleyman’ın kapısını çalarak evine girdim. Bir süre konuştuktan sonra Nur Elsüleyman’ın kolunda bulunan altınları almak istediğim sırada boğuşma yaşandı ve bağırmaya başladı. Bu sırada evin mutfağından aldığım bıçakla, çocuğunun yanında onu defalarca bıçakladım. Sonra arka balkondan kaçarak evden çıktım” şeklinde ifade verdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Zurer, tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Komşusu tarafından bıçaklanarak öldürülen kadının katili tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!