G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.498,91

Kocaeli’de Otoparktaki Yangın, 15 Araç Kül Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 13 Temmuz 2021 Salı günü Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meydana geldi. Uzuntarla Mahallesi’nde bulunan D100 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir servis otoparkında yangın çıktı ve kısa sürede büyüdü.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmemekle birlikte, servis otoparkında bulunan 15 araç alevlere teslim oldu. 4 otobüs, 8 midibüs, 2 minibüs ve yarım otobüs yangında zarar gördü. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve sağlık ekipleri, yangına müdahale etmek için yoğun çaba harcadı. Ekiplerin koordineli çalışması sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak araçlardan geriye sadece iskeletler kaldı. Yangın sonrası olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Yangın sebebiyle otoparkta bulunan diğer araçlar ve çevredeki binaların zarar görmemesi için ekiplerin hızlı müdahalesi büyük bir facianın önüne geçti. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi. Ancak yapılan inceleme ve çalışmalar sonucunda yangının kundaklama ya da sabotaj olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayın ardından servis sahipleri ve araç sahipleri büyük bir şok yaşarken, maddi hasarın yanı sıra duygusal anlamda da büyük bir kayıp yaşadılar. Yetkililer, yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatarak olayın gerçek sebebini ve sorumlularını tespit etmeye çalışacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocaeli’de Otoparktaki Yangın, 15 Araç Kül Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!