G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,06
CNY4,79
GBP44,57
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,00
GR. ALTIN2.956,32
BTC2.308.254,26

Kızının Bağımlılığına Kayıtsız Kalan Umut Akyürek’ten Şok Açıklama: “Kendimi Odaya Kilitledim!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Akyürek’ten Üzücü Açıklamalar: Kızı Bağımlı mı?

Umut Akyürek, 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile hayatını birleştirmiş ve 2005 yılında kızı Melek Bal’ı kucağına almıştı. Geçtiğimiz yıl, kızı iş hayatına atıldığına dair duyurularda bulunmuş olan Akyürek, şimdi ise kızıyla ilgili üzücü gelişmeleri paylaştı.

Instagram hesabında bir video paylaşan Akyürek, kızı Melek Bal’ın bağımlı olduğunu ifade ederek, kendisini odaya kilitlediğini açıkladı. Akyürek, yaşadığı sıkıntıları ve kızının durumunu dürüst bir şekilde aktardı.

"Çok Kontrollü Bir Durum Değil"

Akyürek’in sözleri dikkat çekti: "Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. Çok düşündüm. Önceden de bu videoyu paylaşmayı düşündüm, ama şimdi paylaşmaya karar verdim çünkü bir çözüm bulamıyorum. Kızımla ilgili sorunlarım olduğunu biliyorsunuz. Uzun süre önce bir programda onun psikolojik rahatsızlıklarından bahsetmiştim. Ancak durum daha karmaşık; kendisi madde de kullanıyor. Çok bilinçsizce… Kontrolsüz bir şekilde bu duruma geldi, psikolojik rahatsızlığı sebebiyle kendini frenleyemedi."

"Polis Çağırmak Zorunda Kaldık"

Umut Akyürek, yaşadıklarının çığırından çıktığını ve polis çağırmak zorunda kaldıklarını dile getirdi. "Ben şu anda kendimi odaya kilitledim. İki gündür evde yoktu, yine büyük bir kriz yaşıyor. Daha önce defalarca polis çağırdık ama sonuç değişmiyor. Gelen polisler dil döküyor, en çıkar yol olarak nezarete almakla yetiniyorlar. Kamuoyunu uzun zamandır meşgul eden bu tür suçlar artıyor. Genç yaşta polislerimiz şehit oldu, genç kızlarımız katledildi. Bu suçların arkasında madde bağımlılığı var ve bu çocuklar aileleri tarafından defalarca şikayet edilmiş. Hiçbir önlem alınmıyor ve artık özgürce ortalıkta geziyorlar. Benim kızım da bu durumun içinde."

"Bırakamıyorum, Mahkeme Sürecindeyiz"

Akyürek, kızı reşit olduğu için rızası olmadan hastaneye yatırmasının mümkün olmadığını belirtti. "Bir mahkeme sürecindeyiz, bu durumu çözmek için iki aydır bekliyoruz. Kendisi ya bize, ya kendisine zarar verebilir. Geçmişte babasına da bıçakla saldırdı, beni defalarca darp etti. Bu madde, onu öyle bir hale getiriyor ki… Endişeliyiz."

Kızı Gözaltına Alındı

Umut Akyürek’in paylaşımından sonra kızı Melek Bal gözaltına alındı ve sağlık kontrolünden geçirildi. Bal, kelepçeli fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşarak "Başladı bizim mesai" şeklinde bir not düşmüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kızının Bağımlılığına Kayıtsız Kalan Umut Akyürek’ten Şok Açıklama: “Kendimi Odaya Kilitledim!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!