G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Kıran Köyü’nde Korkunç Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak’ın Eşme ilçesinden Kula istikametine seyir halinde olan T.H. idaresindeki 64 DZ 343 plakalı otomobil ile karşı şeritten gelen M.Ç. yönetimindeki 45 ABP 035 Dacia marka otomobilin karıştığı kaza, Eşme-Kula karayolu Kıran köy yakınlarında meydana geldi. Kaza sonucunda otomobil sürücüleri T.H. ve M.Ç. yaralanırken, M.Ç.’nin eşi Fatma Çümen (68) olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Kazaya karışan araçların kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen feci kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu. Yaralılar ise hemen sağlık ekiplerince ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. Kıran köy yakınlarında meydana gelen kaza hakkında soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olayın tüm detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalarına devam etti.

Kaza sonucunda hayatını kaybeden Fatma Çümen’in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Eşme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yakınları ve sevenleri acı haberi alır almaz hastaneye akın ederken, taziye ziyaretlerinin başladığı belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Fatma Çümen’in yakınları ise derin bir üzüntü içinde olduğu gözlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kaza nedenini ve sorumluları belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Kazaya karışan sürücülerin ifadelerinin alınması ve araçların incelenmesiyle birlikte kaza detayları da netleşmeye başladı. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran kaza ile ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kıran Köyü’nde Korkunç Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!