G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,54
CNY4,84
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST8.948,12
Petrol76,08
GR. ALTIN2.873,80
BTC2.123.442,76

Kılıçdaroğlu’dan CHP Genel Başkanlığı iddialarına yanıt: “Günlük siyasi tartışmalar içerisinde ben yokum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı için çalışmalara başlaması iddialarını tv100’e yaptığı açıklamalarla yanıtladı. Kılıçdaroğlu, günlük siyasi tartışmalardan uzak durduğunu belirterek bu tür haberlerle ilgilenmediğini söyledi. Siyasi polemiklere girmeyi doğru bulmadığını ifade etti.

Öte yandan, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay’ın bir canlı yayında yaptığı açıklamalarda, Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanlığı için harekete geçtiği ve parti tabanından bu yönde talepler geldiği iddiaları gündeme gelmişti. Aktay, Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle birlikte CHP içinde genel başkanlık isteklerinin olduğunu belirtmişti.

Kılıçdaroğlu, iddialara ilişkin net bir açıklama yapmazken, güncel siyasi konulardan ziyade ülkeyi ilgilendiren önemli konularda kanaatlerini paylaştıklarını vurguladı. Parti içi tartışmalara ve genel başkanlık için yapılan spekülasyonlara ise yanıt vermedi. Kılıçdaroğlu’nun bu konuda sessizliğini koruması, CHP içindeki gelecek süreçler ve genel başkanlık seçimleriyle ilgili spekülasyonlara neden olmuştu.

Aktay’ın iddialarıyla birlikte CHP içindeki hareketlilik ve genel başkanlık yarışlarına dair spekülasyonlar da gündemdeki yerini koruyor. Kılıçdaroğlu’nun sessizliğinin devam etmesi ise parti içindeki belirsizliği arttırıyor. CHP’nin önümüzdeki dönemde yapacağı genel başkanlık seçimlerinin nasıl bir süreç olacağı ise merak konusu olarak beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’dan CHP Genel Başkanlığı iddialarına yanıt: “Günlük siyasi tartışmalar içerisinde ben yokum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!