G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,98
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,25
GR. ALTIN2.882,47
BTC2.168.630,62

Kılıçdaroğlu: “Partimin Bütün Adaylarına Desteğim Tamdır!” açıklamasıyla gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok!!” ibaresi bulunan ve “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” imzasıyla asılan pankartlara dair açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sahte pankartlardan medet umanlara, seçimleri manipüle etmeye çalışanlara ve kötü kalpli insanlara dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında “Kılıçdaroğlu partisinin seçimi kaybetmesini istiyor” şeklindeki iftiralarla karşı karşıya olduğunu belirtti. Büyük harflerle “PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR!” diyen Kılıçdaroğlu, sahte pankartçılara karşı sert bir tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen eleştirilere de cevap vererek sahaya inerse seçmenin sandığa gelmeyeceği tezlerine saygı duyduğunu ancak seçim çalışmalarına sessiz kaldığı yönündeki suçlamalara karşı çıktı. Partisinin bütün adaylarına destek çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 400 belediyesini kazanacak güce sahip olduğunu vurguladı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyada ölümle tehdit edilen trollere ve ülkemizin geleceğine değil kendi çıkarlarına odaklanan muhaliflere karşı da sert bir mesaj verdi. Ölene kadar mücadeleye devam edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ebediyen var olacağını vurguladı.

Sonuç olarak, Kılıçdaroğlu’nun sahte pankartlara ve iftiralara karşı yaptığı açıklamaların ardından, parti içindeki birlik ve beraberliği koruma ve seçim hedeflerine odaklanma çağrısı yaptığı görüldü. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen konu, partisinin geleceği ve seçim stratejisi açısından önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu: “Partimin Bütün Adaylarına Desteğim Tamdır!” açıklamasıyla gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!