G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Kemerburgaz’da ATV kazası skandalı: Kaçtıktan sonra New York’ta ortaya çıktılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemerburgaz’da meydana gelen ve Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ATV kazasının sürücüsü olan ehliyetsiz T.C. ve annesi Eylem Tok, bir tatile gider gibi Mısır ve ardından ABD’ye kaçtı. Ancak Manhattan’da taksi ararken fark edilen anne-oğul ikilisi, bir vatandaş tarafından fotoğraflandı. Gözde G. adlı vatandaş, onları görüntülediğini fark etmelerine rağmen rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Anne ve oğul, fotoğraflar çekilmesinin ardından taksilerine binerek uzaklaştılar.

Gözde G., yaşadığı şaşkınlığı “13 Mart Çarşamba günü, Manhattan’da gezerken bir sokak öteden fark ettim onları. Bu olayı yakından takip ediyordum. Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum” sözleriyle anlattı. Fotoğraf çektikten sonra teknede kendileriyle konuşmadığını belirten Gözde G., “Sarı taksi kullandılar. Çocuğun üzerinde Türkiye’den kaçarken giydiği aynı kıyafetleri vardı. Kendileriyle konuşmadım. Yakalanmalarına yardımcı olmak için fotoğrafları hemen paylaşma çabasına girdim” dedi.

Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan ATV kazasının ardından kaçan T.C. ve annesi Eylem Tok’un Amerika’da tespit edilmesi vatandaşları şaşkına çevirdi. Kaza anından kaçmak için önce Mısır’a daha sonra da ABD’ye giden anne-oğul ikilisinin yakalanması için Türk yetkililer harekete geçti. Şu ana kadar detaylarının netlik kazanmadığı kaçma olayı, New York’ta son buldu. Mevcut durumda annenin ve oğlunun nerede oldukları ya da ne gibi bir durumla karşı karşıya oldukları hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kemerburgaz’da ATV kazası skandalı: Kaçtıktan sonra New York’ta ortaya çıktılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!