G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.248.339,59

Kayseri’de Drift Yapan Sürücüye 86 Bin TL Ceza Kesildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında drift atıp egzoz patlatarak çevreyi rahatsız eden bir sürücünün videosu sosyal medyada viral oldu. Videoyu paylaşan sürücünün kimliği polis ekipleri tarafından tespit edildi ve şahsa 86 bin 497 TL para cezası kesildi.

Aynı gün içerisinde Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde abartı egzoz ve drift denetimleri gerçekleştirdi. Denetimler sonucunda toplamda 10 araç ve sürücüsüne 175 bin 944 TL para cezası uygulandı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin süreceğini belirtti.

Kayseri’de son zamanlarda abartı egzoz ve drift gibi trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik cezalar arttırılmıştı. Kent genelinde yapılan denetimlerle sürücülerin bu tür davranışlarına karşı sıkı önlemler alınıyor.

Sokak ortasında yapılan drift ve egzoz patlatma gibi tehlikeli ve çevreye zarar veren hareketler, sadece trafik kurallarını ihlal etmekle kalmıyor aynı zamanda çevreyi rahatsız ediyor. Bu tür davranışlara karşı alınan cezaların artırılmasıyla sürücülerin daha dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması hedefleniyor.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların da bu tür ihlalleri bildirmesi üzerine daha etkili denetimler gerçekleştirebiliyor. Trafik güvenliği ve çevre bilincinin oluşturulması için yapılan bu denetimlerle şehirdeki trafik düzeni korunmaya çalışılıyor.

Kayseri’de abartı egzoz ve drift gibi tehlikeli hareketler yapan sürücülere yönelik cezaların artarak devam edeceği belirtilirken, vatandaşların da bu tür ihlalleri bildirmesi gerektiği vurgulandı. Trafik kurallarına uymak ve çevreyi korumak her sürücünün sorumluluğu olduğu unutulmamalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayseri’de Drift Yapan Sürücüye 86 Bin TL Ceza Kesildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!