G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Kasımpaşalı Aytaç Kara, Galatasaray’a attığı harika golle dikkat çekti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanan maç, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda gerçekleşti. Müsabakanın ikinci yarısında dikkat çeken bir olay yaşandı. Kasımpaşalı futbolcu Aytaç Kara, eski takımı Galatasaray’a karşı harika bir gol attı.

Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Da Costa’nın pasını alan Aytaç, sağ ayağıyla uzak mesafeden sert bir şut çekti ve top fileleri havalandırdı. Bu golle Aytaç, 2021-2022 sezonunda Galatasaray’a karşı gol atan isimler arasına adını yazdırdı. Daha önce Galatasaray formasıyla 12 resmi maça çıkan ve gol atamayan Aytaç, bu sefer eski takımına karşı fileleri havalandırmayı başardı.

Aytaç Kara’nın bu sezon performansı oldukça dikkat çekici. 31. resmi maçında attığı 12. golle gollerine devam eden futbolcu, aynı zamanda 4 asist yapmayı da başardı. Orta saha oyuncusu, bu sezon takımına önemli katkılar sağlayarak performansını arttırmış görünüyor. Görüntülerin BeIN Sports tarafından alındığı belirtildi.

Bu muhteşem gol, Aytaç Kara’nın futbol kariyerinde önemli bir anı olarak kaydedilecek gibi görünüyor. Geçmişteki performansından farklı olarak bu sezon çok başarılı bir grafik çizen futbolcu, eski takımına karşı attığı golle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Galatasaray taraftarları için de unutulmaz bir maç olacak gibi görünüyor. Aytaç’ın performansının bundan sonraki maçlarda nasıl olacağı ise merak konusu olarak dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kasımpaşalı Aytaç Kara, Galatasaray’a attığı harika golle dikkat çekti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!