G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Kardeş Kavgası Kanlı Bitti! İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orhangazi Caddesi’nde meydana gelen olayda, aynı dairede yaşayan Taner ve Caner P. kardeşler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Taner P., mutfaktan aldığı bıçakla kardeşi Caner P.’yi sırtından bıçakladı. Olayın ardından panikleyen Taner P. kendisini balkona kilitledi.

Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle birlikte bölge güvenlik altına alındı. Balkonda bağıran ve intihar etme riski taşıyan Taner P.’nin atlama yatağı hazırlanırken, çevik kuvvet ekipleri de binaya giriş yaparak önlem aldı.

Balkonda kendisini karnından da bıçaklayan Taner P. kanlar içinde kalırken, polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi ve sağlık ekiplerine yardım etti. Yaralı şahıs acil müdahale sonrasında Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hem Taner hem de Caner P.’nin durumlarının iyi olduğu belirtilirken, hastanede tedavilerine devam edildi.

Olay sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında, kardeşler arasındaki kavganın sebebi ve detayları araştırılmaya devam ediyor. Caner ve Taner P. kardeşlerin daha önceden yaşadığı herhangi bir anlaşmazlık veya gerginlik olup olmadığı konusunda da detaylı bir inceleme yapılıyor. Güvenlik güçleri, olayla ilgili sorumluları tespit ederek gerekli adımları atmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kardeş Kavgası Kanlı Bitti! İşte Detaylar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!