G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,67
CNY4,86
GBP44,99
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,75
GR. ALTIN2.911,52
BTC2.148.234,87

Karalar Köyü’nde Baba ve Oğul Arasında Silahlı Tartışma: Babanın Hayatını Kaybettiği Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karalar köyünde yaşanan olay, 22 Haziran tarihinde gerçekleşti. Uzun süredir İstanbul’da annesiyle yaşayan 17 yaşındaki Özgür Toprak U., babası Selman U. tarafından bayram tatili için köye çağrıldı. Ancak bayram tatilinin ardından geri dönmek için hazırlık yapan Özgür Toprak U. ile babası arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken genç adam, evde bulunan av tüfeği ile babasına ateş etti.

Olayın duyulması üzerine komşuların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Selman U.’nun hayatını kaybettiğini belirtirken Özgür Toprak U. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Genç adam, adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Selman U.’nun cenazesi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Olayın neden çıktığı ve detaylarına ilişkin ise henüz net bir bilgi verilmedi. Ancak Özgür Toprak U.’nun psikolojik sorunlar yaşadığı iddiaları gündemde yer almaya başladı. Köylüler ve yakın çevresindeki kişiler, genç adamın psikolojik sorunlarının uzun zamandır devam ettiğini ve ailesiyle arasının iyi olmadığını belirtti. Henüz genç adamın ifadesine başvurulmadığı için tam olarak neyin sonucunda bu olayın gerçekleştiği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Olayın olduğu köyde ise şok ve üzüntü hakim. Hem Selman U. hem de Özgür Toprak U.’nun tanıdıkları ve köy halkı, bu üzücü olay karşısında şaşkın ve üzgün olduklarını belirterek ailelere başsağlığı diledi. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın detayları ve nedenleri netleşince daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karalar Köyü’nde Baba ve Oğul Arasında Silahlı Tartışma: Babanın Hayatını Kaybettiği Olay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!