G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,44
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,36
GR. ALTIN2.910,34
BTC2.119.706,22

Karakaş Mahallesindeki Tarihi Binada Yangın Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karakaş Mahallesi’nde bulunan tarihi 2 katlı bir bina, Karakaşbey Sokak üzerindeki bir kafeye dönüştürülmüştü. Ancak bu tarihi bina, geç Osmanlı dönemine ait olmasına rağmen bir yangınla karşı karşıya kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler arasında Toplumsal Olaylara Müdahale Araçları (TOMA) da vardı.

Yangın, tarihi binanın yanında bulunan 4 katlı bir apartmanda başlayan mantolamanın alev almasıyla daha da büyüdü. Bina sakinleri acil bir şekilde tahliye edildi ve yangına ekiplerin müdahalesi sürdü. Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkanı Derya Bulut ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cemalettin Akyüz, bölgeye gelerek ekiplerin çalışmalarını yakından takip etti.

Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çabaları devam ederken, bölgedeki yangın söndürme çalışmalarına destek olmak amacıyla çeşitli önlemler alındı. Olay yerinde bulunan TOMA aracı da yangına müdahalede bulunarak ekiplere destek verdi.

Olayla ilgili detayları öğrenmek ve yangının sebebinin belirlenmesi için çalışmalar titizlikle sürdürüldü. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, tahliye edilen binanın sakinlerinin durumunun ise güvenli bir şekilde kontrol altında olduğu bildirildi.

Yangının çevresel etkileri ve çevrede bulunan diğer binalara sıçraması ihtimali üzerine ekipler, titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Bölgedeki vatandaşlar da endişe içinde olayı izlerken, yetkililerin alacakları önlemler ve yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.

Olayın daha fazla büyümeden kontrol altına alınması ve çevredeki can ve mal kaybının en aza indirilmesi için tüm ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığı belirtildi. Kırklareli Valiliği ve belediye yetkilileri olayın tüm detaylarıyla incelenerek benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karakaş Mahallesindeki Tarihi Binada Yangın Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!