G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Karabük’te tehlikeli balkon faciası! Apartmandan kopan parçalar araca zarar verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabük ilinde bulunan Kayabaşı Mahallesi’nde yer alan Ender Sokak’ta bulunan 4 katlı apartmanın bir dairenin balkonundan parçalar koparak park halindeki bir otomobile zarar verdi. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu.

Dökülen parçaların otomobile zarar vermesi sonucu çevredeki vatandaşlar da endişeli bir şekilde olayı izledi. Polis ekipleri, olay yerindeki güvenliği sağlamak adına şerit çekerek etrafta güvenlik önlemi aldı. Olayın çevresinde bulunan diğer apartman sakinleri de balkonlarındaki durumu kontrol ederek gerekli tedbirleri almaya başladı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, apartmanın balkonundan düşen parçaların otomobile zarar verdiği anda araç sahibinin de içeride olmadığı ve herhangi bir yaralanma olmadığı belirtildi. Polis ekipleri, olayın detaylı bir şekilde incelenmesi için gerekli raporları tutarak soruşturmaya başladı.

Olayın medyaya yansımasıyla birlikte, bölgedeki diğer apartman sakinleri de endişeli bir şekilde dışarıda durumu gözlemledi. Kayabaşı Mahallesi sakinleri, benzer bir durumla karşılaşmamak adına apartmanlarının bakım ve onarım işlerine daha fazla özen göstereceklerini belirtti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü, olayın detaylarını araştırırken apartman sakinleri de daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Benzer durumların yaşanmaması adına apartmanların periyodik olarak kontrol edilmesi ve gerekli bakım işlemlerinin zamanında yapılması gerektiği vurgulandı. Bu tür olayların önüne geçebilmek adına vatandaşların çevrelerindeki tehlikelere karşı duyarlı olmaları ve gerektiğinde yetkililere bildirmeleri önem taşımaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için AA kaynaklı haberleri takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karabük’te tehlikeli balkon faciası! Apartmandan kopan parçalar araca zarar verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!