G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,27
GR. ALTIN2.900,55
BTC2.065.255,59

Karabük-Yenice Yolu’nda Üç Araçlı Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabük-Yenice karayolunda Yeşilköy köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Sefa Tulumoğlu’nun kullandığı 78 SR 449 plakalı motosiklet ile T.İ.’nin kullandığı 78 AAD 755 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrasında Tulumoğlu’nun kontrolünü kaybettiği motosiklet, H.S.’nin kullandığı 37 HD 415 plakalı yolcu otobüsünün altında kaldı.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Tulumoğlu, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tulumoğlu’nun durumunun ağır olduğunu belirledi. Polis ekipleri de kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak, kazanın sebebini belirlemeye çalıştı.

Kazaya tanık olan vatandaşlar, motosikletin otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıkarak karşı şeride geçtiğini ve otobüsle çarpıştığını ifade etti. Olayın şokunu atlatmaya çalışan tanıklar, kazada hayatını kaybeden Tulumoğlu’nun acı dolu hayat hikayesini anlatarak duygularını ifade etti.

Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri, trafiğin kontrollü bir şekilde sağlanması için önlem aldı. Görülen zararın boyutu ve kaza ile ilgili detaylar incelenerek, rapor tutuldu ve gerekli işlemler başlatıldı.

Kazada hayatını kaybeden Tulumoğlu’nun ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileyen yetkililer, her türlü yardım ve desteğin kendilerine sağlanacağını belirtti. Kazanın detayları ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karabük-Yenice Yolu’nda Üç Araçlı Kaza: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!