G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Kaptanpaşa’da Kimliği Belirsiz Kişi 11 Araçın Lastiğini Patlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaptanpaşa Mahallesi Hacı Süleyman Sokak’ta henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokağın başından sonuna kadar kaldırımda park halinde bulunan 11 aracın lastiğini bıçakla patlatarak kaçtı. Sabah saatlerinde araçlarının başına gelen sürücüler, lastiklerinin patlak olduğunu fark ederek polise haber verdiler. Polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi ve olayın detaylı incelenmesi için çalışmalar başlatıldı. Yapılan incelemeler sonucunda 11 aracın tekerinin aynı şekilde bıçakla patlatıldığı tespit edildi. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek lastikleri patlatan kişinin eşkalini belirledi ve şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürdü.

Olayın şokunu yaşayan araç sahiplerinden Ramazan Gülmez, daha önce arabasının çizildiğini iddia ederek, “Kaldırıma park ediliyor diye olabilir. Kimin yaptığına şu anda bir şey söyleyemiyorum ama yapan insan bu mahalleden herhangi birisidir yani muhakkak” dedi. Bir diğer araç sahibi Eren Arslan ise 20 yıldır mahallede yaşadığını ve benzer bir olayla daha önce karşılaşmadığını belirtti. Arslan, “Lastiğimin patladığını söyledi, ilk başta inanamadım. Daha önce başıma böyle bir şey gelmediği için şaka falan sandım. Daha sonra diğer araç sahipleri de geldi. Polise haber verdik, kimisi o halde işe gitti. Kimisi de lastiği yedek lastikle değiştirip o şekilde işe gitti. Neden yapıldığına dair bir fikrim yok. Park yeri kavgası desek, mahalle sakinleri ile öyle bir tartışmamız yok” şeklinde konuştu.

Olayın detaylarıyla ilgili bilgi veren DHA kaynağına göre, polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulunarak delilleri topladı. Lastiklerin bıçakla patlatıldığı net olarak belirlenirken, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kaptanpaşa Mahallesi sakinleri ise bu tür olayların mahallelerinde yaşanmasından endişe duyduklarını belirterek, benzer olayların tekrarlanmasını önlemek adına güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ettiler.

Sonuç olarak, Kaptanpaşa Mahallesi’nde meydana gelen araç lastiklerinin bıçakla patlatılması olayı büyük şaşkınlık yarattı. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, mahalle sakinleri benzer olayların tekrar yaşanmaması için önlemlerin arttırılmasını istediler. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaptanpaşa’da Kimliği Belirsiz Kişi 11 Araçın Lastiğini Patlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!