G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.559,34

Kapıkule’de 58 Kilogram Ecstacy Hap Ele Geçirildi: İki Kişi Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’de Kapıkule Sınır Kapısı’nda yapılan operasyonda, polis, narkotik dedektör köpek Carlos ve gümrük muhafaza ekipleri tarafından 2 tırın çekici kısmında yapılan aramada 58 kilogram ecstacy hap ele geçirildi. Operasyon, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şubesi ile Kapıkule Sınır Kapısı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Ekipler, Macaristan’dan gelen 2 tırı durdurarak arama yaptı. Dedektör köpek Carlos’un da katılımıyla yapılan aramada, tırların çekici kısmında 50 milyon Türk lirası değerinde ve 58 kilo 176 gram ağırlığında yaklaşık 200 bin adet ecstacy hap bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda gerçekleşen operasyonda, narkotik dedektör köpek Carlos’un da yardımıyla yapılan aramada, tır çekicilerinde 58 kilogram ecstacy hap ele geçirildi. Operasyon, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şubesi ile Kapıkule Sınır Kapısı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Macaristan’dan gelen 2 tırın durdurulmasıyla başlayan operasyonda, 50 milyon Türk lirası değerinde ve 58 kilo 176 gram ağırlığında yaklaşık 200 bin adet ecstacy hap bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Edirne’nin Kapıkule Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen operasyonda, narkotik dedektör köpek Carlos’un katılımıyla yapılan aramada 58 kilogram ecstacy hap ele geçirildi. Operasyon, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şubesi ile Kapıkule Sınır Kapısı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Macaristan’dan gelen 2 tırın durdurulmasının ardından tırların çekici kısmında yapılan aramada, 50 milyon Türk lirası değerinde ve 58 kilo 176 gram ağırlığında yaklaşık 200 bin adet ecstacy hap bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kapıkule’de 58 Kilogram Ecstacy Hap Ele Geçirildi: İki Kişi Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!