G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,42
CNY4,84
GBP45,03
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
Petrol75,02
GR. ALTIN2.918,96
BTC2.258.137,80

Kanye West’in Eski Asistanı Şok İddialarla Çıktı: Tecavüz ve Cinsel Sömürü Skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Rap Yıldızı Hakkında Şok İddialar: Eski Asistanı Cinsel Saldırıda Bulundu

Ünlü rap sanatçısı Kanye West’in eski asistanı Lauren Pisciotta, rap yıldızının kendisine defalarca cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Pisciotta, West’in kendisine "dokunduğunu, ellediğini ve cinsel ilişkiye zorladığını" belirtti. West’e dava açan Pisciotta, daha önce de cinsel taciz ve haksız yere işten çıkarılma nedeniyle sanatçıya karşı hukuki işlem başlatmıştı.

West’in avukatı, Haziran ayında Rolling Stone dergisine verdiği bir röportajda Pisciotta’yı ‘şantaj yapmakla’ suçladı. Avukat, Pisciotta’nın işten çıkarılma sebebinin "yetersiz olması, işine yıllık 4 milyon dolar gibi aşırı teklifler sunması ve iş yerinde uygunsuz davranışlarda bulunduğu" olduğunu iddia etti. Ayrıca, Pisciotta’nın yalnızca para değil, başka maddi taleplerde bulunmak amacıyla sürekli ‘cinsel baskı’ kullandığını ifade etti. Ancak avukat, bu iddialarla ilgili herhangi bir kanıt sunmadı.

Ünlü Yapımcıyla Bağlantılar

Pisciotta’nın savcılığa verdiği ifadesinde, Kanye West için çalışmaya başlamadan önce ünlü yapımcı Sean Combs’un stüdyosuna davet edildiğini söyledi. Combs’un, daha önce 100’den fazla kadına cinsel saldırıda bulunduğu ve ağır şiddet uyguladığı iddialarıyla adının anıldığı biliniyor.

Pisciotta, stüdyoya geldiğinde ‘tanımlanamayan bir uyuşturucu içeren içki’ servis edildiğini açıkladı. İçkiden sonra bilinç kaybı yaşadığını söyleyen Pisciotta, sabah uyandığında ne olduğunu hatırlamadığını dile getirdi.

Olay, müzik dünyasında büyük bir yankı uyandırırken, Pisciotta’nın ifadeleriyle birlikte tartışmalar da derinleşiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kanye West’in Eski Asistanı Şok İddialarla Çıktı: Tecavüz ve Cinsel Sömürü Skandalı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!