G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,88
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,61
GR. ALTIN2.881,44
BTC2.142.123,45

Kafeye giren cip sürücüsü kaçtı, 2 yaralı var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Börekçiler Mahallesi, Ahi Erbasan Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında İ.B. yönetimindeki 43 KY 274 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bir kafeye çarptı. Kazanın ardından sürücü kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Kazada yaralanan kafe müşterileri Muhammet Burhan Demiral (29) ve Alime Dayan (25), olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan Alime Dayan’ın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, kaçan sürücü İ.B.’yi yakalamak için çalışmalarına başladı. Kazanın güvenlik kamera kayıtlarına yansıdığı belirtildi.

Kazaya ilişkin detaylar ve yaralıların durumu hakkında bilgi veren yetkililer, olay yerine hızla müdahale edilmesi sayesinde yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti. Ancak Alime Dayan’ın durumunun ciddiyetini koruduğu vurgulandı.

Kazanın meydana geldiği Börekçiler Mahallesi, Ahi Erbasan Caddesi, kentteki önemli caddelerden biri olarak bilinmektedir. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kafe gibi kalabalık bir mekana zarar vermesi, çevredekilerde şaşkınlık ve endişe yaratmıştır. Olayın akşam saatlerinde gerçekleşmesi ise kafenin yoğun olduğu bir zamanda meydana gelmiş olması dikkat çekmektedir.

Kazaya karışan araç plakasıyla birlikte sürücü İ.B.’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlatmıştır. Halkın da desteğiyle sürücünün kısa sürede bulunması ve adaletin yerini bulması amaçlanmaktadır.

Olayla ilgili detaylı inceleme devam etmekte olup, kaza nedeni ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürmektedir. Kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacak ve olayın ardındaki gerçekler gün yüzüne çıkarılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kafeye giren cip sürücüsü kaçtı, 2 yaralı var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!