G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

Kadirli Andırın yolu feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadirli ile Andırın arasında bulunan Yenigün köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, henüz ismi belirlenemeyen bir sürücüye ait kamyonet ile seyir halinde olan bir otomobil çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma gönderildi. Otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kazada aynı aileden olan Şahende K. ve 2 yaşındaki oğlu Aybars Şahan K. yaralanırken, diğer aile bireyleri Yusuf K. ve Fatma Yaren K. hayatını kaybetti. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Şahende K. ve Aybars Şahan K.’nın durumunun ciddiyetini koruması sebebiyle yoğun bakımda tedavi gördükleri öğrenildi.

Kaza sonrasında, olay yerine gelen jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kazaya neden olan faktörlerin belirlenmesi amacıyla görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu. Kazadan sağ kurtulan diğer sürücülerin ifadeleri de alınarak, olayın netleştirilmesi için çalışmalar sürdürüldü.

Kadirli Andırın karayolu üzerinde sık sık benzeri kazaların yaşandığı biliniyor. Yenigün köyü yakınlarındaki virajlı ve dar yollarda sürücülerin dikkatli olması gerektiği belirtilirken, özellikle hız sınırına uyulmamasının kazaları beraberinde getirebileceği vurgulandı. Kazaya neden olan sürücünün kimliğinin ve alkol alıp almadığının belirlenmesi için yürütülen soruşturma devam ediyor.

Kazada hayatını kaybeden Yusuf K. ve Fatma Yaren K.’nın aileleri ve yakınları ise acı haber ile yasa boğuldu. Komşuları ve sevenleri, aileye taziye ziyaretlerinde bulunarak, acılarını paylaştı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazelerinin defnedilmesi için ailelerinin istekleri doğrultusunda gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı bilgilerin jandarma ekiplerinin soruşturması sonucunda netlik kazanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadirli Andırın yolu feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!