G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO37,88
CNY4,85
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,47
GR. ALTIN2.884,71
BTC2.165.675,88

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu: Şu An Ekstübe ve Bilinci Açık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır, ameliyata alındıktan sonra sağlık durumu hakkında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam tarafından yapılan açıklamaya göre olumlu gelişmeler kaydedildi. İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, dün gece gelişen iyi durumun sabah yapılan MR kontrolünde daha da olumlu yönde ilerleyerek bilinci açık bir şekilde ekstübe edildiği belirtildi. Ameliyat geçmişi ve akciğer enfeksiyonu hakkında bilgi verilirken, İnanır’ın motor hareketlerinin iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği ifade edildi.

Hastanın iletişim kurabildiği ve tepki verebildiği bilgisi verilirken, akciğerleriyle ilgili tedbirlerin alındığı ve multidisipliner bir ekip tarafından sürecin takip edildiği vurgulandı. Geçmiş ameliyatlar ve sağlık geçmişi hakkında detaylı bilgi verilirken, şu anda sağlık durumunun daha iyiye gittiği ve tedavisinin yoğun bakımda devam edeceği belirtildi. Prof. Dr. Necdet Sağlam, hastanın konuşma süreci hakkında da bilgi vererek, şu an için konuşmak için yorgun olabileceğini ancak ilerleyen zamanlarda konuşma sorunu yaşamayacağını ifade etti.

Sağlam, hastanın eşinin hastaneye en kısa sürede ulaşmasının ve gerekli müdahalelerin hızlı bir şekilde yapılmasının önemini vurgulayarak, tedavinin devam edeceğini kaydetti. Hastanın evden hastaneye ulaşma sürecinin ve yapılan tetkiklerin hızlı bir şekilde gerçekleştiği bilgisi verilirken, tüm sürecin başarılı bir şekilde yönetildiği belirtildi. Yoğun bakım sürecinin detaylarına da değinen Sağlam, hastanın taburcu olduktan sonraki sürecin daha yoğun olacağını ve servise alınabileceğini aktardı.

Son olarak, DHA kaynaklı habere göre, Prof. Dr. Necdet Sağlam’ın Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamaların detayları kamuoyuyla paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu: Şu An Ekstübe ve Bilinci Açık!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!