G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,08
CNY4,85
GBP45,71
EURO/USD1,11
BIST10.021,22
Petrol74,48
GR. ALTIN2.885,38
BTC2.179.985,91

Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Son Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Türk sinema sanatçısı Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve ameliyata alındığını belirtti.

Prof. Dr. Sağlam, Kadir İnanır’ın yoğun bakım tedavi sürecinin tamamlandığını ve bundan sonraki aşamanın servis tedavisi şeklinde devam edeceğini, tedavisinin nöroloji servisinde devam edeceğini açıkladı.

Rehabilitasyon sürecinin devam ettiğini ve daha rahat bir ortamda ailesiyle görüşebileceğini ancak ziyaretçi kabul edilmeyeceğini ifade etti.

Kadir İnanır’ın toparlama sürecine gireceğini ve rehabilitasyon sürecinin uzun bir süreç olduğunu belirten Sağlam, tedavinin olumlu şekilde ilerlediğini ve yoğun bakımdan çıkarıldığını söyledi.

Prof. Dr. Sağlam, Kadir İnanır’ın solunumuyla ilgili bir soruya da cevap vererek herhangi olumsuz bir durum olmadığını ve durumun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti.

Hem kas güçlerinin, bilinç durumunun hem de genel durumunun daha iyiye gittiğini ve ek hastalıklarının tedavisinin de sona yaklaştığını ifade etti.

Sağlam, rehabilitasyon sürecinin aylar sürebileceğini ve daha önce geçirilen ek hastalıkların tedavi sürecini etkileyebileceğini belirtti.

Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın yoğun bakım tedavisinin tamamlandığı ve nöroloji servisinde tedavisinin sürdüğü bilgisini paylaştı.

Sağlam, ayrıca Kadir İnanır’ın sağlık durumunun olumlu yönde ilerlediğini ve toparlanma sürecine girdiğini belirtti. Rehabilitasyon sürecinin uzun bir süreç olduğunu vurgulayan

Sağlam, Kadir İnanır’ın ailesiyle görüşebileceğini ancak ziyaretçi kabul edilmeyeceğini açıkladı. Son olarak, Prof. Dr. Sağlam Kadir İnanır’ın solunumuyla ilgili herhangi bir sorun olmadığını ve genel durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu Hakkında Son Gelişmeler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!