G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.661,41

Kadına Şiddete Sıfır Tolerans Vurgusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, sosyal medya platformu üzerinden dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Bakan, İstanbul’da iki genç kızın acımasız bir şekilde hayatını kaybetmesinin tüm toplumu derinden etkilediğini vurguladı.

Göktaş, “İstanbul’daki bu üzücü olay hepimizin yüreğini dağladı. Bakanlık olarak, kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini bu topraklardan silmek için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Tolerans göstermeden, tüm engelleri aşarak bu savaşı vereceğiz,” dedi.

Bakan, bu çabada yalnız olmadıklarını belirterek, “Bugün, yüreği yanan herkes bizimle aynı amaç için yan yanadır,” ifadesini kullandı.

Ayrıca, şiddetin arkasındaki nedenleri ortadan kaldırma ve kadın cinayetlerini önleme konusundaki kararlılığını ifade eden Göktaş, “İlgili tüm kurumlarla birlikte, el birliğiyle bu mücadeleye devam edeceğiz,” diye ekledi.

Son olarak, hayatını kaybedenlerin ruhuna rahmet dileyen Göktaş, acılı ailelere başsağlığı da gönderdi. Bakan, “Ailelerimizin yanındayız. Psikososyal destek başta olmak üzere her türlü konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz,” şeklinde sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadına Şiddete Sıfır Tolerans Vurgusu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!