G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Kadıköy’de Kurye Ayrımcılığı: Site Asansöründe Skandal Tasarruf!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan bir sitede yaşanan ayrımcılık iddiaları gündeme geldi. Bir kurye, siteye teslimat yaparken güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiğini iddia etti. Kurye, duruma tepki göstererek sosyal medyada paylaşım yaptı.

Kadıköy’deki bir sitede yaşanan olayda, kuryelerin asansör kullanımında ayrımcılık yapıldığı iddia edildi. Bir kurye, siteye teslimat yaparken güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiğini iddia etti. Kurye, bu durumu sosyal medyada paylaşarak tepki gösterdi.

Olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından, site yönetimi konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak, kuryelerin siteye girişte ayrımcılığa uğradığı iddiaları üzerine, konuyla ilgili soruşturma başlatılması bekleniyor.

Kuryenin iddialarına göre, site güvenliği kuryeleri asansör kullanımı konusunda uyararak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendiriyor. Kurye, bu durumu sosyal medyada paylaştığı bir video ile gündeme getirdi ve tepki gösterdi.

Kuryelerin asansör kullanımında ayrımcılığa uğradığı iddiaları, site yönetimini harekete geçirmeye zorladı. Konuyla ilgili yapılacak olan soruşturma sonucunda, ayrımcılık iddialarının doğruluğu ve gerekli önlemlerin alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor.

İddialara göre, Kadıköy’deki bir sitede kuryelerin asansör kullanımında ayrımcılık yapıldı. Kuryeler, güvenlik tarafından bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiğini iddia ederek tepki gösterdi. Sosyal medyada gündeme gelen bu olayın ardından, site yönetiminin nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Kurye Ayrımcılığı: Site Asansöründe Skandal Tasarruf!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!