G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,16
CNY4,82
GBP44,77
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,93
GR. ALTIN2.976,79
BTC2.325.025,90

Kadıköy’de Korkunç Kaza: Yük Asansörü Düşerken İşçi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, 9 katlı bir binanın 9. katında meydana gelen acı bir olayda, bir kişi hayatını kaybetti. Binanın 9. katına kamyonette kurulu olan yük asansörü ile eşya taşımakta olan işçi, asansöre bindiği sırada teknik bir arıza meydana geldi ve asansör düştü.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda, maalesef işçinin hayatını kaybettiği belirlendi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, asansörün bir anda hareket ederek düşmesi ve işçinin de aynı şekilde düşüşü görülebiliyor.

Yaşanan bu acı olay, asansörlerin düzenli olarak bakımının ve kontrollerinin yapılmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, bu tür kaza ve tehlikelerin önüne geçebilmek adına binalarda bulunan asansörlerin periyodik olarak kontrol edilmesi gerektiğini vurguladılar.

Olayın ayrıntıları henüz netleşmezken, iş yeri sahibi ve ilgili kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İşçinin ailesi ve yakınları ise yaşanan bu trajik olay sonrasında büyük bir üzüntü içerisinde oldukları belirtildi. Bina sakinleri ise bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alınmasını talep ettiler.

Olayla ilgili daha fazla detayın ilerleyen saatlerde açıklanması beklenirken, yetkililerin soruşturma kapsamında detaylı bir inceleme yapacakları belirtildi. İş yerinde meydana gelen bu tür kazaların önüne geçebilmek adına alınması gereken tedbirlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Korkunç Kaza: Yük Asansörü Düşerken İşçi Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!