G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.869,54
BTC2.178.770,94

Juan Mata: “Futbolu bırakmadım, emekli olmayı düşünmüyorum!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

35 yaşındaki Juan Mata, Japon ekibi Vissel Kobe’den ayrıldıktan sonra futbolu bırakmadığını ve emekli olmayı düşünmediğini belirtti. Mata, geleceği hakkında yapılan bir röportajda, Londra’da antrenman yaptığını ve futbola devam etmeyi planladığını açıkladı. Japonya’da Vissel Kobe ile yaşadığı deneyimi anlatan Mata, bu deneyimin hem kültürel hem sportif açıdan çok farklı ve eşsiz olduğunu dile getirdi. Takımıyla ligi kazandıklarını ve bu deneyiminin harika bir son olduğunu ifade etti. Şimdi ise nerede oynayacağına karar vermek için hazırlandığını ve farklı ülkelerde farklı deneyimler yaşamaktan keyif aldığını söyledi. Ayrıca şampiyonluk kazanmak için yarışmaya devam etmek istediğini belirtti ve bu hedefine ulaşmayı umduğunu dile getirdi.

İspanyol futbolcu, geleceğine yönelik kararını vermek ve kendisini fiziksel olarak hazırlamak için birkaç hafta ayırmayı planladığını belirtti. Bir gazetecinin Suudi Arabistan’a transfer olup olmayacağı sorusuna ise net bir cevap vermedi ve sadece var olan seçenekleri değerlendirmek istediğini vurguladı. Mata’nın İngiliz futboluna geri dönüp dönmeyeceği sorusu üzerine, Londra’da antrenman yapmasının sadece evinin burada olmasından kaynaklandığını ve bunun geri dönüş anlamına gelmediğini ifade etti. Premier Lig’den bir kulübün kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğine dair soruya ise net bir cevap vermedi ancak ilgisinin olmadığını belirtti.

Mata, geçmişte Galatasaray forması giymiş ve 2022-2023 sezonunda takımıyla şampiyonluk yaşamıştı. Ancak şu anda geleceği hakkında net bir karar vermediğini ve seçenekleri değerlendirdiğini belirtti. Futbola olan tutkusu ve hedefleri doğrultusunda, önümüzdeki dönemde nerede ve hangi takımla oynayacağına karar vereceğini söyleyen Mata, kariyerine devam etmeye kararlı olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Juan Mata: “Futbolu bırakmadım, emekli olmayı düşünmüyorum!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!