G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.167.650,44

Jandarma Astsubayı Şehit Eden Motosiklet Sürücüsüne Müebbet Hapis İsteminin Perde Arkası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’da Motosiklet Sürücüsü Jandarma Astsubayı Şehit Etti

Geçtiğimiz 18 Eylül’de, Ordu-Giresun karayolu üzerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrol devriyesi sırasında 07 GU 227 plakalı motosikletin sürücüsü, Adem Topçu’ya ‘dur’ ihtarında bulunuldu. Ancak, sürücü bu uyarıya uymayarak yol kenarında görevde bulunan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Çangır, hastaneye kaldırıldı fakat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Motosiklet sürücüsü Topçu, hastanedeki tedavisinin ardından tutuklandı.

Sürücüye Müebbet İle İki Ayrı Suçtan Hapis Cezası İstemi

Motosiklet sürücüsü Topçu hakkında hazırlanan iddianame, Ordu 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, Topçu’nun ‘kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası alması ve ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan ise 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemi yer aldı. Topçu’nun müebbet hapis ve ayrı bir suçtan ceza alacağı davanın ilk duruşması 1 Kasım Cuma günü Ordu 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilecek.

Kolluk Kuvvetlerinden Defalarca Kaçtı, Uyuşturucu Kayıtları Bulundu

Sürücü Topçu’nun daha önce defalarca kontrol noktalarından kaçtığı ve bu sebeple plakasına toplamda 20’den fazla trafik cezası yazıldığı öğrenildi. Ehliyetsiz araç kullanmaktan cezası bulunan Topçu’nun, ayrıca uyuşturucu kullanmaktan da suç kaydının bulunduğu belirtildi. Olay, Topçu’nun önceki eylemleri ile birlikte dikkat çekici bir hal aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma Astsubayı Şehit Eden Motosiklet Sürücüsüne Müebbet Hapis İsteminin Perde Arkası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!