G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.196,81

J.K. Rowling’in Lüks Mega Yatı “Samsara” Fethiye’de Göz Kamaştırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cayman Adaları Bayraklı Mega Yat "Samsara", Fethiye İskelesi’ne Yanaştı

J.K. Rowling’e ait olan 88,5 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı süper yat "Samsara", Ege Denizi’nde bir mavi yolculuğa çıkarken Fethiye İskelesi’ne yanaştı. Son iki haftadır Göcek’te bulunan mega yat, burada 170 ton yakıt ikmali gerçekleştirdi.

Yatta Yazarın Varlığı Henüz Belirsiz

Harry Potter serisinin ünlü yazarının yatında bulunup bulunmadığı konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Yakıt ikmalinin ardından "Samsara" tekrar Göcek’e döndü. Mega yatı gören yerli ve yabancı tatilciler ise gün boyu bolca fotoğraf çekme fırsatı buldu.

Lüks Bir Saray Gibi

Samsara, J.K. Rowling’e ait olmasıyla bilinen ve yüzen bir lüks sarayı andıran bir yapıya sahip. 5 metre çapındaki dairesel havuzunda serinleme imkânı sunan yat, son teknolojiyle donatılmış sinema salonunda özel filmler izleme fırsatı da veriyor. Özel plaj kulübünde ise misafirler, denizin tadını çıkarma şansını yakalıyor. Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen 12 misafir, 26 kişilik uzman bir mürettebat tarafından ağırlanıyor.

Dünyaca Ünlü Tasarım

Samsara, dünya çapında tanınan yat tasarımcısı Espen Oeino’nun imzasını taşıyor. 2015 yılında "Sonsuzluk" adıyla denize indirilen bu muhteşem yat, ilk günden beri göz alıcı bir görünüme sahip. Sinot Exclusive Yacht Design ve David Kleinberg Design Associates’ın iç mimari dokunuşlarıyla dekore edilen her köşe, sanat ve zarafeti bir araya getiriyor. Lüks mobilyalar, özel aydınlatma sistemleri ve geniş yaşam alanları ile Samsara, adeta bir sanat eseri olarak tanımlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
J.K. Rowling’in Lüks Mega Yatı “Samsara” Fethiye’de Göz Kamaştırdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!