G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,59
CNY4,86
GBP45,04
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.885,46
BTC2.142.837,51

İzmir’de Taksi Şoförüne Taşlı Saldırı Davası Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya taksici Selim Keleş, taraf avukatları ve hakkında ‘silahla yağmaya teşebbüs’ suçundan 10-15 yıl hapis cezası istenen tutuklu sanık A.T. katıldı.

A.T., duruşmada söz alarak ailevi sorunları sebebiyle içki içtiğini ve alkol etkisi altında olduğu bir gece taksiye bindiğini anlattı. Eve dönerken midesinin kötüye gittiğini hissettiğini ve taksiciye durmasını söylediğini belirtti. Alkolün etkisiyle yavaş hareket ettiğini ve taksi şoförünün kendisine küfür ettiğini zannettiğini dile getirdi. Olayda poşetle vurduğunu ancak poşetin ağırlığından haberi olmadığını ifade etti. Ardından panikleyerek kaçıştığını söyleyen A.T., polislerle görüşünce olayın ciddiyetini anladığını belirtti.

Taksici Selim Keleş ise 1992’den beri taksicilik yaptığını ve yaşanan olayı detaylarıyla anlattı. Olayın planlı olduğunu, saldırganın kendisine ikinci kez vurmaya çalıştığını ve kendisini koruduğunu ifade etti. Ardından saldırganın kaçması üzerine aracına binip uzaklaştığını ve sonra da polise başvurduğunu belirtti. Avukatları, A.T.’nin kasten adam öldürmeye teşebbüsle yargılanmasını ve tutukluluğunun devamını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşmanın 4 Temmuz 2024 tarihine ertelendi. Olayın geçmişi ise 10 Ekim 2023’te Halide Edip Adıvar Caddesi’nde meydana gelmiş, taksici Selim Keleş’in aracına bindikten sonra para almak isteyen A.T’nin saldırısına uğramasıyla başlamıştı. Sürücü Keleş’in direnmesi sonucu saldırgan kaçmış, Keleş ise hastaneye kaldırılmıştı. Polis tarafından yapılan incelemede saldırgan A.T. tespit edilerek tutuklanmıştı.

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya taksici Selim Keleş, taraf avukatları ve hakkında ‘silahla yağmaya teşebbüs’ suçundan 10-15 yıl hapis cezası istenen tutuklu sanık A.T. katıldı. A.T., duruşmada söz alarak ailevi sorunları sebebiyle içki içtiğini ve alkol etkisi altında olduğu bir gece taksiye bindiğini anlattı. Eve dönerken midesinin kötüye gittiğini hissettiğini ve taksiciye durmasını söylediğini belirtti. Alkolün etkisiyle yavaş hareket ettiğini ve taksi şoförünün kendisine küfür ettiğini zannettiğini dile getirdi. Olayda poşetle vurduğunu ancak poşetin ağırlığından haberi olmadığını ifade etti. Ardından panikleyerek kaçıştığını söyleyen A.T., polislerle görüşünce olayın ciddiyetini anladığını belirtti. Taksici Selim Keleş ise 1992’den beri taksicilik yaptığını ve yaşanan olayı detaylarıyla anlattı. Olayın planlı olduğunu, saldırganın kendisine ikinci kez vurmaya çalıştığını ve kendisini koruduğunu ifade etti. Ardından saldırganın kaçması üzerine aracına binip uzaklaştığını ve sonra da polise başvurduğunu belirtti. Avukatları, A.T.’nin kasten adam öldürmeye teşebbüsle yargılanmasını ve tutukluluğunun devamını talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verirken, duruşmanın 4 Temmuz 2024 tarihine ertelendi. Olayın geçmişi ise 10 Ekim 2023’te Halide Edip Adıvar Caddesi’nde meydana gelmiş, taksici Selim Keleş’in aracına bindikten sonra para almak isteyen A.T’nin saldırısına uğramasıyla başlamıştı. Sürücü Keleş’in direnmesi sonucu saldırgan kaçmış, Keleş ise hastaneye kaldırılmıştı. Polis tarafından yapılan incelemede saldırgan A.T. tespit edilerek tutuklanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Taksi Şoförüne Taşlı Saldırı Davası Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!