G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

İzmir’de Refüjü Aşarak Karşı Yöne Geçen Otomobillerin Çarpışmasıyla Yol Savaş Alanına Döndü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. Kaza, saat 18.00 sıralarında İzmir-Ankara Caddesi Armutlu yol ayrımı yakınında gerçekleşti. Turgutlu istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Hüseyin Ali Ceylan (54) idaresindeki 45 UU 861 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı yöne geçerek refüjü aştı. Bu esnada Turgutlu istikametine seyir halinde olan Tuncay Y. (54) idaresindeki 35 BMK 730 plakalı otomobile çarptı. Kazada Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan (56) hayatını kaybederken, Tuncay Y., Gülay Y. ve Bekir Y. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma tarafından yolda güvenlik önlemleri alınırken, kazada hayatını kaybeden Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan’ın cansız bedenleri İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan Tuncay Y., Gülay Y. ve Bekir Y.’nin hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve devam etmektedir. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar temenni edildi. Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve hız kurallarına uymaları gerektiği hatırlatıldı.

Turgutlu ilçesinde meydana gelen bu kazanın ardından, sürücüler arasındaki dikkatsizlik ve hızın tehlikelerini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazaya karışan sürücülerin ve yolcuların hayatları riske atarak tehlikeli araç kullanımından kaçınmaları önem taşımaktadır.

Kazanın meydana geldiği İzmir-Ankara Caddesi Armutlu yol ayrımında güvenlik önlemlerinin artırılması ve sürücülere daha fazla uyarı levhası konulması, benzer kazaların yaşanmasını engelleyebilir. Trafik kazalarının artmasıyla birlikte, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli araç kullanmaları hayati önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Refüjü Aşarak Karşı Yöne Geçen Otomobillerin Çarpışmasıyla Yol Savaş Alanına Döndü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!