G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,27
GR. ALTIN2.900,55
BTC2.065.255,59

İzmir’de Orman Yangınında Şehit Olan Topkaya İçin Düzenlenen Tören Dikkat Çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Karşıyaka’daki merkezlerinde, Orman Teşkilatı mensubu Serkan Topkaya için bir tören düzenlendi. Törene, Serkan Topkaya’nın ailesi ve birçok önemli isim katıldı. Törende Vali Süleyman Elban, Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve diğer devlet yetkilileri de hazır bulundu. Törende, Vali Elban, Topkaya’nın fedakarlığını ve vatan görevini vurgulayarak dualar etti.

Vali Elban törende yaptığı konuşmada, Orman Teşkilatı mensuplarının özverili çalışmalarını ve Topkaya’nın cesaretini övdü. Topkaya’nın, yorgunluk gibi mazeretler üretmeden görevini yerine getirdiğini belirten Vali Elban, onun kahramanlığını ve fedakarlığını vurguladı. Duaların ardından Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer de Başkan Yumak’ın başsağlığı dileklerini ileterek, Topkaya’nın ailesine sabır diledi.

Konuşmaların ardından Topkaya için dualar edildi ve Vali Elban, Topkaya’nın oğlu Abdulsamet’e Türk bayrağını teslim etti. Topkaya’nın cenazesi cenaze aracına konularak Kemalpaşa Rabia Hatun Camisi’ne götürüldü. Burada ikindi namazının ardından Topkaya, Cennet Bahçesi Mezarlığı’nda defnedildi. Topkaya’nın vefatı, Orman Teşkilatı mensupları ve ailesi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Serkan Topkaya, orman yangınlarıyla mücadele ederken yolda uğradığı kazada hayatını kaybeden bir kahraman olarak anıldı. Topkaya’nın özverili çalışmaları ve fedakarlığı, meslektaşları ve sevenleri tarafından takdirle karşılandı. Ailesine sabır ve başsağlığı dileyen yetkililer, Topkaya’nın hatırasının yaşatılacağını belirttiler. Topkaya’nın vatan için gösterdiği fedakarlık ve cesaret, herkese ilham olmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Orman Yangınında Şehit Olan Topkaya İçin Düzenlenen Tören Dikkat Çekti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!