G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

İzmir’de Market Kavgasında Ölüm! Sanıklar Hakim Karşısına Çıkacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, Semih Kenan Köse’nin hayatını kaybettiği kavga olayıyla ilgili detaylar yer aldı. Olayın asıl tanığı olan Köse’nin kız arkadaşı S.K, iddianamede yer alan ifadesinde, markette kendilerine laf atan bir kişinin saldırısına uğradıklarını ve kendilerini korumak adına bu kişiye şişe attığını belirtti. Diğer yandan sanıkların savunmalarında ise maktulün kendilerine hakaret ettiği ve saldırdığı iddia edildi.

İddianamede dikkat çeken bir detay da, sanıklardan S.B’nin savunmasında bıçağını uyarı amaçlı savurduğunu ve maktulün bu sırada bıçağın üzerine düşerek yaralandığını iddia etmesiydi. Marketin güvenlik kamerası görüntülerine de yer verilen iddianamede, maktul ile kız arkadaşının yaralarının basit tıbbi müdahale ile giderilebilir olduğu belirtildi. Cumhuriyet savcısı, sanıkların “iştirak halinde kasten öldürme” suçundan ayrı ayrı müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Ayrıca, iddianamede sanıklara “kadına karşı kasten yaralama” suçundan da ceza istendiği görüldü. Sanık S.B’ye ayrıca “hakaret” suçlaması yöneltildiği belirtilirken, maktulün kız arkadaşı S.K’nin de “hakaret”, “tehdit” ve “kasten yaralama” suçlarından cezalandırılması talep edildi. Sanıkların 29 Mayıs’ta mahkeme karşısına çıkacağı da belirtilen iddianamede, olayın yaşandığı tarih ve yer ile ilgili detaylara da yer verildi.

16 Ekim 2023’te Altıntaş Mahallesi’ndeki bir markette yaşanan olayda Semih Kenan Köse’nin, S.B. ile yaşadığı omuz atma tartışması sonrasında bıçakla yaralandığı ve Urla Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybettiği ifade edildi. Polis ekipleri, S.B. ve kardeşleri olan diğer sanıkları ise gözaltına alarak tutuklanmıştı. Olayla ilgili detaylar ve tanıkların ifadelerinin yer aldığı iddianame doğrultusunda, mahkemenin vereceği karar merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Market Kavgasında Ölüm! Sanıklar Hakim Karşısına Çıkacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!