G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,46
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol72,61
GR. ALTIN3.014,05
BTC2.344.358,50

İzmir’de Bıçaklı Saldırı! 17 Yaşındaki Gencin Korkunç Kez Büyüyen Takibi İşte Böyle Sonuçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemalpaşa’da Bıçaklı Saldırı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 17 yaşındaki Ç.E.D, 18 yaşındaki komşusu B.Ç’yi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ulucak Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen olay, çevredeki vatandaşların ihbarı sonucu sağlık ve jandarma ekiplerinin hızlı müdahalesini sağladı.

Yaralı Genç Kız Hastaneye Kaldırıldı

Boynundan yaralanan B.Ç, öncelikle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleye tabi tutuldu. Ardından acil olarak Kemalpaşa Devlet Hastanesi’ne sevk edilen genç kız, tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlatarak, saldırganın Bornova ilçesi Beşyol Mahallesi’nde saklandığını tespit etti.

Yapılan operasyonda Ç.E.D, bulunduğu yerden gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen genç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı B.Ç’nin ifadesinde, Ç.E.D’nin kendisini bir süredir rahatsız ettiğini belirtmesi dikkat çekti.

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Ç.E.D’nin B.Ç’yi sokakta kovalamaya başladığı, yere düşürüp bıçakladıktan sonra kaçtığı anlar yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Bıçaklı Saldırı! 17 Yaşındaki Gencin Korkunç Kez Büyüyen Takibi İşte Böyle Sonuçlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!