G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

İYİ Partili Akalın: “Üçüncü yol stratejik mücadele olarak görülmeli”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, Yeniçağ’dan Büşra Kapan’ın sorularını cevapladı. 31 Mart genel seçimlerinde partisinin istediği sonuçları alamadığını belirten Akalın, bu durumun sebeplerini analiz etti. Aldıkları kararın doğru olduğunu ancak bu kararı tam olarak uygulayamadıklarını dile getirdi. Üçüncü yol politikasının alt başlıklarını oluşturamadıklarını ve seçmenin güvenini kazanamadıklarını ifade etti. Negatif kampanya dilinin etkisiyle seçmenin yanlış algıladığını ve iyi niyetlerinin anlaşılmadığını belirtti.

Partinin önümüzdeki seçimlerde nasıl bir değişikliğe gideceğine değinen Akalın, İYİ Parti’nin Türkiye’nin yeni makul merkezini oluşturacağını vurguladı. Türk milletini değerler üzerinden birleştireceklerini ve siyaseti milletin ihtiyaçlarına göre tanımlayacaklarını söyledi. Bu doğrultuda, doğru bir dil kullanacaklarını, uzlaşma ve ittifak konularına odaklanacaklarını belirtti.

Meral Akşener’in kurultayda aday olmayacağını açıklamasını değerlendiren Akalın, Akşener’in bu kararının doğru ve partinin geleceği için gerekli olduğunu belirtti. Akşener’in partinin kurucu genel başkanı olduğunu ve en önemli isimlerden biri olduğunu vurgulayarak, ona olan saygılarını ve sevgilerini dile getirdi. Yeni bir liderlik sürecinin başladığını ifade eden Akalın, İYİ Parti’nin yeni bir vizyon ve hedeflerle ilerlediğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Partili Akalın: “Üçüncü yol stratejik mücadele olarak görülmeli”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!