G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.864.732,63

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Koray Aydın’ı Desteklediğini Açıkladı ve Görevinden İstifa Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Olağanüstü Kongresi’nde desteklediği adayı Koray Aydın’ı açıklayan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Erhan Usta, Cumartesi günü gerçekleşen 5. Olağanüstü Kongrede Genel Başkan olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ederek başarılar diledi. Usta, hızlı geçen kongre sürecinde yaptığı istişareler sonucunda Koray Aydın’ı destekleme kararı aldığını belirtirken, bu kararı kamuya duyurduğunu ifade etti.

Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nun da partinin toparlanması için çaba sarf edeceğine olan inancını dile getiren Erhan Usta, Dervişoğlu ile sorunsuz bir şekilde çalıştığını ve kendisine güvendiğini belirtti. Ancak, başka bir adaya destek vermesi sebebiyle Grup Başkanvekilliği görevine devam etmenin siyasi nezakete uymayacağını düşündüğünü aktardı. Bu sebeple kongre günü, hem salonda hem de televizyon ekranlarında açıkladığı gibi, Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini vurgulayan Erhan Usta, derhal İYİ Parti TBMM Grubuna istifa dilekçesini sundu.

Yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmak adına bu kararı hızla duyurduğunu belirten Erhan Usta, göreve getirilecek olan yeni arkadaşlarına şimdiden başarılar diledi. İstifasının ardından yapmış olduğu açıklamada, Erhan Usta, partisine ve genel başkanına olan bağlılığını vurgulayarak, kararının doğru olduğuna inandığını dile getirdi. İYİ Parti içinde yaşanan bu değişim sürecinde, Erhan Usta’nın destek verdiği Koray Aydın da önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Parti içindeki dengelerin değişmesiyle birlikte, İYİ Parti’nin geleceği de farklı bir seyir alabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Koray Aydın’ı Desteklediğini Açıkladı ve Görevinden İstifa Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!