G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,09
CNY4,86
GBP45,75
EURO/USD1,11
BIST10.080,40
Petrol74,67
GR. ALTIN2.884,26
BTC2.169.073,98

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölbaşı’nda Esnaf Ziyaretlerinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meral Akşener Gölbaşı’nda Esnafları Ziyaret Etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti. Akşener’i ziyaretinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Gölbaşı Belediye Başkan adayı Fehmi Kandemir de yalnız bırakmadı. Akşener, Ankara genelinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek için Gölbaşı ilçesinde bulundu. Ziyaret sırasında esnafı ve caddede bulunan dükkanları dolaşarak vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Akşener, yerel seçimlerde partisine ve belediye başkan adaylarına destek çağrısında bulundu. Gölbaşı ziyaretlerini tamamladıktan sonra iftara katılmak üzere Keçiören’e hareket etti.
İşlerin Durgun Olduğunu Duydu
Akşener, bir giyim dükkanına girerek esnafa işlerin nasıl olduğunu sordu. Esnaf, “İşlerimiz şu ara durgun, pek memnun değiliz” cevabını verdi. Geçen yıl 35 liraya aldığı eşarpları bu yıl 65 liraya aldığını belirten esnafın anlatımlarını dinleyen Akşener, esnafı desteklemek amacıyla bir eşarp satın aldı. Esnaf hediye etmek isteyince Akşener, “Hayır, param girecek ki siftah gibi olsun. Bu kız emekli paramla ödeyecek” diyerek ödemesini gerçekleştirdi.
Esnafı Tek Tek Ziyaret Etti
Bir takı dükkanına giren Akşener, esnafa “Genel başkan olarak bu dükkana giren ben kaçıncıyım?” diye sordu. Daha önce hiç genel başkanın dükkana gelmediğini öğrenince memnuniyetini dile getiren Akşener, adayları için oy talebini yineledi. Su arıtma cihazı dükkanına giren Akşener, burada kaç kişiyi istihdam ettiklerini sorarak esnafa desteklerini sürdürdü. Akşener’in adayları için oy istemesi üzerine esnaf, Gölbaşı’nda Lütfü Başkan sayesinde bir hareketlilik yaşandığını ifade etti. Akşener ise “Verin oyunuzu, gereğini yapayım ben de” diyerek destek talebini yineledi.
Esnaf ziyaretlerinin ardından iftara katılmak üzere Keçiören’e hareket eden Akşener’in ziyaretleri esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı. Akşener’in Gölbaşı ziyaretinde vatandaşlarla olan samimi diyalogları ve esnaflara verdiği destek mesajları dikkat çekti. Ankara’da seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, vatandaşlardan ve esnaftan tam destek almaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölbaşı’nda Esnaf Ziyaretlerinde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!