G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.161.429,09

İstasyon Mahallesindeki Korkunç Olay: 2 Yaşındaki Nisanur’a Cinsel Saldırı ve Adalet Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaycuma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde meydana gelen olay, 18 Mayıs tarihinde gerçekleşti. Furkan S. ile tanışan M.Ö. isimli kadın, bir geceyi Furkan S. ile birlikte geçirdi. Ertesi gün M.Ö., 8 yaşındaki kızıyla birlikte markete gitti. Bu sırada evde kalan 2 yaşındaki Nisanur, Furkan S. tarafından nitelikli cinsel saldırıya uğradı. Küçük kız bayılınca, Furkan S. kendine gelmesi için başını defalarca duvara vurdu.

Olayın açığa çıkmasının ardından, yapılan doktor kontrolü sonucunda küçük Nisanur’un cinsel saldırıya uğradığı belirlendi ve Furkan S. tutuklandı. Nisanur’un cenazesi, ilçe protokolü tarafından Yenişehir Mezarlığı’na defnedildi. Devlet yetkilileri ve polis cenazeye sahip çıktı.

Nisanur’un cenazesini taşıyan polis ekibinin, defin sırasında mezarın kaybolma tehlikesine karşı ağaç diktiği ve mezar taşını kendilerinin yaptığı öğrenildi. Mezar taşında ise “Ve herkese hak ettiği karşılığın verileceği hesap günü mutlaka gelecektir. Nur içinde uyu cennet kokulu yavrum” yazısı yer aldı.

Cenazenin kimsesizler mezarlığına defnedilmesi, Nisanur’un maruz kaldığı cinsel istismar nedeniyle soyadının yerine “Nisanur Bebek” olarak yazılmasına karar verildi. Defin işlemlerinde, Çaycuma Emniyet Müdürlüğü, Kaymakamlık, belediye ve müftülük görevlilerinin destek olduğu belirtildi.

Mezarı ziyaret edenler, Nisanur’un masumiyetini simgeleyen bir hikayesi olduğunu ve yazılan cümlelerin adaletin bir gün geleceğini hatırlattığını dile getirdi. Kimsesizler mezarlığında bile yalnız olmadığını vurgulayan ziyaretçiler, Nisanur’un adını unutturmayacaklarını söylediler.

Yürekleri dağlayan bu olayda, yetkililerin ve vatandaşların Nisanur’a sahip çıkması, toplumsal duyarlılığı artırdı ve adaletin yerini bulması için umut verdi. Nisanur’un hikayesi, bir sembol haline gelerek adalet arayışında olanların yanında olduğunu gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstasyon Mahallesindeki Korkunç Olay: 2 Yaşındaki Nisanur’a Cinsel Saldırı ve Adalet Mücadelesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!