G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

İstanbul’da Yollar Buğün Kapalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Yenikapı miting alanında Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek Mevlidi Nebi programı nedeniyle bugün saat 09.00’dan itibaren trafiği etkileyecek önlemler alacak. Programın bitimine kadar Yenikapı ve çevresindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak ve alternatif güzergahlar belirlenecek.

Kapatılacak yollar arasında Namık Kemal Caddesi ve bu caddeden çıkan tüm sokaklar, Namık Kemal Varyant, Şehit Vefa Kara Kurdu Üst Geçidi, Yenikapı İDO İskelesi, Yenikapı miting alanı arasındaki yanyol, Mahramacı Sokak, İnkılap Caddesi, Küçük Langa Caddesi, Küçük Langa Aralığı Caddesi, Langa Bostanları Sokak ve Yenikapı Marmaray’a çıkan sokaklar bulunuyor. Alternatif güzergahlar ise Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı olarak belirlendi.

Aynı gün Beşiktaş’ta omurilik felcinin tedavisine destek amacıyla düzenlenecek bir koşu organizasyonu da trafiği etkileyecek. Muallim Naci, Kuruçeşme ve Ahmet Taner Kışlalı Caddeleri ile Arnavutköy istikametindeki yollar 12.00-17.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, Beşiktaş’ta gerçekleşecek olan ‘Wing For Life Run 2024’ etkinliği kapsamında belirli yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Saat 12.00-17.00 arasında gerçekleşecek etkinlik sırasında Muallim Naci Caddesi ile Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nin Bebek istikametine çift yönlü olarak, Kuruçeşme Caddesi’nin çift yönlü, Bebek Arnavutköy Caddesi’nin ise Arnavutköy ışıklarına kadar ve Cevdetpaşa Caddesi ile İnşirah Caddesi kesişiminden Arnavutköy istikametine trafiğe kapatılacak. Trafik akışı ise Dereboyu Caddesi, Portakal Yokuşu, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Kuruçeşme Çağrı Sokak, Yeşilpınar Sokak ve diğer alternatif güzergahlar üzerinden yönlendirilecek.

Bu önlemler, program ve etkinliklerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi adına alınmıştır. Trafikte oluşabilecek yoğunluk ve karmaşanın önüne geçilerek vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlanacaktır. Yolculuk yapacak olan sürücülerin belirtilen alternatif güzergahlara dikkat etmeleri ve yönlendirmelere uymaları gerekmektedir. Bu etkinliklerin toplum yararına olacak şekilde sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için tüm vatandaşların işbirliği ve anlayışı önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yollar Buğün Kapalı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!