G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

İstanbul’da Yerel Seçimlerde Son Durum: Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Gezici Anket Sonuçlarını Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yapılan yerel seçimlere sadece bir hafta kala, kamuoyunda büyük bir merak oluşmaya başladı. CHP’ye yakınlığı ile bilinen anketçi Murat Gezici, CNN TÜRK ekranlarında İstanbul’daki son durumu açıklayarak seçimlerin kritik önemini vurguladı. Gezici, kararsız seçmenlerin bu seçimde büyük bir etkiye sahip olabileceğine dikkat çekti.

Gezici’nin açıklamalarında dikkat çeken bir nokta ise kararsız seçmenlerin büyük bir çoğunluğunun Murat Kurum’a oy vermeye eğilimli olduğu yönündeydi. Gezici, İstanbul’da gerçekleşen bu seçimin sonucunun çok önemli olacağını ve İmamoğlu ile Kurum arasında başa baş bir yarışın olduğunu belirtti. Ayrıca, Murat Kurum’un oy oranını artırdığını ve belirleyici olan kararsız seçmenin tercihlerinin seçim sonucunu etkileyebileceğini dile getirdi.

Yeniden Refah seçmeninin de önemli bir etken olacağını belirten Gezici, Yeniden Refah tabanının büyük bir kısmının Murat Kurum’u desteklediğini ve CHP’nin kazanmaması gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Yeniden Refah tabanının büyük çoğunluğunun ikinci tercihinin de Murat Kurum olduğunu belirten Gezici, bu durumun İstanbul seçimlerinde önemli bir etken olabileceğine dikkat çekti. Ayrıca, Milli Görüşçülerin de İstanbul’un kazanılmasını istediğini vurgulayarak Fatih Erbakan’ın farklı bir strateji ile destek açıklaması yapabileceğini dile getirdi.

İstanbul seçimlerinde kararsız seçmenin oranının yüzde 11 civarında olduğunu belirten Gezici, 2015’ten bu yana kararsız seçmenin yüzde 70’inin muhalefete oy verdiğini söyledi. Bu durumun Murat Kurum’un lehine olduğunu belirten Gezici, seçim sonucunu belirleyecek olan seçmen kitlesinin büyük bir çoğunluğunun kendilerini gösterdiğini ifade etti.İstanbul’da yapılan yerel seçimlere sadece bir hafta kala, kamuoyunda büyük bir merak oluşmaya başladı. CHP’ye yakınlığı ile bilinen anketçi Murat Gezici, CNN TÜRK ekranlarında İstanbul’daki son durumu açıklayarak seçimlerin kritik önemini vurguladı. Gezici, kararsız seçmenlerin bu seçimde büyük bir etkiye sahip olabileceğine dikkat çekti. Gezici’nin açıklamalarında dikkat çeken bir nokta ise kararsız seçmenlerin büyük bir çoğunluğunun Murat Kurum’a oy vermeye eğilimli olduğu yönündeydi. Gezici, İstanbul’da gerçekleşen bu seçimin sonucunun çok önemli olacağını ve İmamoğlu ile Kurum arasında başa baş bir yarışın olduğunu belirtti. Ayrıca, Murat Kurum’un oy oranını artırdığını ve belirleyici olan kararsız seçmenin tercihlerinin seçim sonucunu etkileyebileceğini dile getirdi. Yeniden Refah seçmeninin de önemli bir etken olacağını belirten Gezici, Yeniden Refah tabanının büyük bir kısmının Murat Kurum’u desteklediğini ve CHP’nin kazanmaması gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Yeniden Refah tabanının büyük çoğunluğunun ikinci tercihinin de Murat Kurum olduğunu belirten Gezici, bu durumun İstanbul seçimlerinde önemli bir etken olabileceğine dikkat çekti. Ayrıca, Milli Görüşçülerin de İstanbul’un kazanılmasını istediğini vurgulayarak Fatih Erbakan’ın farklı bir strateji ile destek açıklaması yapabileceğini dile getirdi. İstanbul seçimlerinde kararsız seçmenin oranının yüzde 11 civarında olduğunu belirten Gezici, 2015’ten bu yana kararsız seçmenin yüzde 70’inin muhalefete oy verdiğini söyledi. Bu durumun Murat Kurum’un lehine olduğunu belirten Gezici, seçim sonucunu belirleyecek olan seçmen kitlesinin büyük bir çoğunluğunun kendilerini gösterdiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Yerel Seçimlerde Son Durum: Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Gezici Anket Sonuçlarını Açıkladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!