G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Istanbul’da Yarından İtibaren 30 Saat Aralıksız Yağmur Bekleniyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, yaşanacak olan yağışın İstanbul’un kuzey ilçelerine 15 Şubat Perşembe günü saat 06:00 itibariyle başlayacağı, bu durumun yaklaşık 30 saat süreceği belirtildi. Yağışlar nedeniyle sıcaklık da düşecek ve su baskınlarına dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulunuldu.

15 Şubat Perşembe sabah saatlerinden itibaren kuzey ilçelerde başlayacak olan yağmurun mevsim normallerinin üstünde süreceği tahmin edilmekte. Hava sıcaklıklarının da düşmesi beklendiğinden, vatandaşlar uyarıldı ve tedbirli olmaları istenildi.

Bu yağışlı hava Marmara’nın, Batı Karadeniz’in ve Ege’nin bazı bölgelerinde etkili olacak. İstanbul’da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Sağanak yağışın kuzey ilçelerde kuvvetli şekilde hissedileceği belirtilmekte.

Diğer yandan Ege’de ve Akdeniz’de de yoğun yağışlar bekleniyor. İç Anadolu bölgesi ve Doğu Anadolu’nun bazı bölgelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

Buna ek olarak, Güneydoğu Anadolu’da da akşam saatlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli şekilde esmesi de tahmin edilmekte.

Tüm bu hava durumu bilgilerine göre, İstanbul’un kuzey ilçelerinde yaşanacak olan yoğun yağışa ve su baskınlarına dikkat edilmesi tavsiye edilmekte. Ayrıca, diğer bölgelerde de hava durumları dikkate alınarak tedbirli olunması gerekmekte.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Istanbul’da Yarından İtibaren 30 Saat Aralıksız Yağmur Bekleniyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!