G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,98
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,25
GR. ALTIN2.882,47
BTC2.168.630,62

İstanbul’da Ünlü Et Restoranına Silahlı Saldırı Operasyonu: Mahzen-22 Müdahalesi Sonuçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen operasyonun detaylarını paylaştı. Yerlikaya, organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun’un organize suç örgütü elebaşı Volkan Reçber’e talimat vererek gerçekleştirdiği Beşiktaş’taki bir iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı “Mahzen-22” operasyonunun düzenlendiğini duyurdu. Operasyon neticesinde silahlı saldırıyı gerçekleştiren organize suç örgütü üyesi 5 şüpheli yakalandı. Aynı zamanda operasyon sırasında 4 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek, çelik yelek ve kar maskesi ele geçirildi.

Barış Boyun’un (yurt dışında firar) yönlendirmesiyle gerçekleşen olayın hedefi “Nusr-Et” isimli iş yeriydi. İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen olayda, havaya ateş eden 2 motosikletli saldırganın restorana isabet ettirdiği kurşunlar restoran kapalı olduğu sırada gerçekleşmişti. İncelenme sonucunda 11 adet kovan bulunmuştu.

Operasyonun detaylarına ilişkin paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütünün faaliyetlerine son vermek adına titiz bir çalışmanın sonucunda operasyonun başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Silahlı saldırıyı planlayan ve gerçekleştiren 5 şüphelinin yakalanmasının yanı sıra, ellerindeki ruhsatsız silahlar ve diğer materyallerin ele geçirilmesi de önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Olayın kamuoyunda yarattığı endişe ve korkunun ardından hızlı bir şekilde harekete geçen yetkililer, organize suç örgütüne darbe vurarak halkın güvenliği ve huzurunu sağlamaya yönelik adımlar attı. Operasyonun detaylarına ilişkin yapılan açıklamaların yanı sıra, suç örgütü elebaşları Barış Boyun ve Volkan Reçber’in yurt dışında oldukları bilgisinin de operasyona ayrı bir önem kattığı belirtiliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonun ardından halkın güvenlik endişelerinin azaltılması ve suç örgütlerine karşı daha etkin mücadele için benzeri operasyonların sürdürüleceği vurgulandı. Bu tür organizasyonlara karşı toplumun duyarlı olması ve yetkililere gerekli bilgileri sağlaması, suçla mücadelede önemli bir destek olarak değerlendiriliyor. Operasyonun ardından ise halk arasında güvenlik tedbirlerine ilişkin farkındalığın artırılması ve gerekli önlemlerin alınması yönünde çağrılar yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Ünlü Et Restoranına Silahlı Saldırı Operasyonu: Mahzen-22 Müdahalesi Sonuçlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!