G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

İstanbul’da Trafiğe Kapanan Yollar ve Alternatif Güzergahlar Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Mart 2024 Pazar günü İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sayın Cumhurbaşkanı’nın katılımıyla Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek “Yeniden Büyük İstanbul Buluşması” etkinliği sebebiyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul Fuar Merkezi ve Dünya Ticaret Merkezi ayrımından başlayarak Yeni Havalimanı Caddesi sahil istikameti trafiğe kapatılacak. Ayrıca, Atatürk B Havalimanı B kapısı önü varyant üstü iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak ve Atatürk Havalimanı yolu Ahtapot kavşak alt geçidi ile VİP ayrımları arasındaki THY Kargo Terminali arası iki yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Bu kapsamda, Atatürk Havalimanı B kapısı giriş çıkışları ile Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ve Metro istasyon sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesine bağlanan tali yolun da trafiğe kapatılacağı duyuruldu. Yeni Havalimanı Caddesi’nde bulunan Gümrük Köprüsü girişleri de trafiğe kapatılacak.

Alternatif güzergahlar konusunda ise belirli bilgilendirme yapılmamış olup, detaylı bilgiye ilgili açıklamalardan ulaşılması gerekmektedir.

Bu önlemler, etkinlikten dolayı oluşabilecek trafik yoğunluğunun önüne geçmek ve katılımcıların rahat bir şekilde etkinliğe ulaşabilmesini sağlamak amacıyla alınmıştır. İstanbul trafiğinin yoğunluğu göz önüne alınarak sürücülerin daha önceden alternatif güzergahlarını planlamaları ve güzergah değişiklikleri konusunda dikkatli olmaları önem arz etmektedir.

24 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan “Yeniden Büyük İstanbul Buluşması” programına katılacak olan vatandaşların, belirtilen yolların trafiğe kapatılacak olması sebebiyle zamanlarını planlı bir şekilde ayarlamaları ve güzergah değişikliklerine uygun şekilde hareket etmeleri önemlidir. Bu önlemler, etkinlik sırasında oluşabilecek aksamaların ve yoğunlukların minimize edilmesi ve katılımcıların konforlu bir şekilde etkinliğe ulaşabilmesi için alınmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Trafiğe Kapanan Yollar ve Alternatif Güzergahlar Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!