G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,20
CNY4,88
GBP45,78
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.926,38
BTC2.245.154,42

İstanbul’da Şiddetli Yağış Etkili Olmaya Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren başlayan yağış, şiddetli fırtına ve kuzeyli rüzgarlarla birlikte etkisini artırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği tarafından yapılan uyarılar doğrultusunda, İstanbul genelinde vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

AKOM tarafından yapılan açıklamada, akşam saatlerinde başlayacak olan şiddetli yağışın sıcaklıkların 8-10 derece düşmesine neden olabileceği belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) tarafından yapılan uyarıda, yağışın gece boyunca etkili olacağı ve fırtınanın da etkili olabileceği bilgisi paylaşıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği, yağışlı hava koşullarının Perşembe gününe kadar devam edeceğini açıkladı. İstanbul’da sıcaklıkların 21 dereceye kadar düşmesi beklenirken, kentte yaşayan vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu. Şiddetli yağışın beraberinde getirebileceği olumsuz etkiler nedeniyle, vatandaşların gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yağışlı hava koşullarının kent genelinde etkili olacağı ve yağışların Perşembe gününe kadar devam edeceği bildirildi. Özellikle gece saatlerinde artan yağışın sabah saatlerine kadar devam etmesi beklenirken, sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. İstanbul’da meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Şiddetli Yağış Etkili Olmaya Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!