G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,99
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,11
BIST9.899,45
Petrol73,95
GR. ALTIN2.880,70
BTC2.170.553,61

İstanbul’da Metrobüs Arızası Trafiği Altüst Etti – Vatandaşlar İşe Geç Kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bugün yaşanan ulaşım sorunu, Üsküdar bölgesindeki metrobüs arızasıyla başladı. Altunizade durağında meydana gelen arıza, Anadolu Yakası’ndaki tüm hattı etkiledi ve vatandaşlar işe ve okula geç kaldı.

Arıza nedeniyle insan yoğunluğu metro istasyonuna kadar uzandı ve seferlerin yapılamaması sebebiyle metrobüs güzergahındaki araç yoğunluğu Acıbadem durağına kadar uzadı. Ancak yaklaşık 1 saat sonra seferlerin normale dönmesiyle yoğunluk sona erdi.

Yaşanan sorunlar karşısında tepki gösteren vatandaşlara, gurbetçi bir vatandaş da katıldı. Almanya’dan İstanbul’a yeni gelen Derya Obuz, yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle ifade etti: “Böyle bir şeyi yeni görüyorum, çok fena. Anlamıyorum bu yoğunluğu. Kalabalığı anlamadım, kimse gitmiyor benim için çok zor.”

Ulaşım sorunlarının çözümü için yetkililerin aldığı önlemler ve vatandaşların yaşadığı mağduriyetler konusunda şehirde endişe ve sıkıntılar devam etmektedir. Günlük yaşamın akışını etkileyen bu tür sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması ve vatandaşların mağduriyetlerinin en aza indirilmesi büyük önem taşımaktadır.

İstanbul’da yaşanan bu ulaşım sorunu, metrobüs arızasıyla başlayıp Anadolu Yakası’ndaki tüm hattı etkilemiş ve vatandaşlara iş ve okul saatlerinde zor anlar yaşatmıştır. Arızanın 1 saat sürmesi ve seferlerin normale dönmesiyle yoğunluğun azalmasıyla birlikte gurbetçi vatandaşların da yaşadığı şaşkınlık günün en dikkat çeken olayları arasında yer almıştır.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Metrobüs Arızası Trafiği Altüst Etti – Vatandaşlar İşe Geç Kaldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!