G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,80
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,50
GR. ALTIN2.915,18
BTC2.177.914,42

İstanbul’da Helikopter Destekli Denetimler Başladı! Seçim Öncesi Güvenlik Tedbirleri Arttırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarın gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi İstanbul genelinde önemli bir güvenlik önlemi alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, helikopter destekli denetimler gerçekleştirdi. Özellikle Kadıköy ve Taksim bölgelerinde yapılan denetimlerde şüpheli araçlar durdurularak detaylı aramalar yapıldı. Denetimlere, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimler kapsamında, durdurulan araçlarda bulunan sürücülerin ve yolcuların kimlik kontrolleri yapıldı. Aynı zamanda araçların ehliyet ve ruhsatları da incelendi. Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunun ardından şüpheli durumlar tespit edilen araçlarda detaylı aramalar yapıldı. Asayiş ekipleri, sürücüler ve yolcuların üst aramalarını gerçekleştirdi.

İstanbul genelinde yarın yapılacak olan seçimler öncesi alınan bu güvenlik önlemleri, olası olumsuz durumların önüne geçilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Denetimlerin sürdüğü belirtilirken, İstanbul genelindeki vatandaşların da bu süreçte işbirliği yapmaları ve gerekli güvenlik önlemlerine riayet etmeleri istendi. Seçim sürecinde huzur ve güvenliğin sağlanması için Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Öte yandan, seçim günü yaşanabilecek olası sorunların önüne geçilmesi adına alınan bu önlemler, İstanbul genelindeki vatandaşların huzur ve güvenliği açısından önem taşıyor. Ekipler, herhangi bir olumsuz durum ve olayın yaşanmaması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Seçim günü vatandaşların huzur içinde oy kullanabilmeleri ve demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri için Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerekli tüm tedbirleri almaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Helikopter Destekli Denetimler Başladı! Seçim Öncesi Güvenlik Tedbirleri Arttırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!