G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,60
CNY4,85
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.955,80
Petrol77,70
GR. ALTIN2.882,91
BTC2.131.662,90

İstanbul’da Çetelerin Karıştığı Silahlı Saldırılarda Emekli Polis Memuru Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yerel çetelerin karıştığı silahlı saldırılarda son 6 günde Avşin Altuntaş isimli emekli polis memuru hayatını kaybetti. Kartal’da bir film setine ve Bahçelievler’de bir otomobil garajına yönelik silahlı saldırılar meydana geldi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele polisi, olayların ardından geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Polis, Kurban Bayramı arifesinde Bahçelievler’de bir iş yerine ve bayramın üçüncü günü Kartal ilçesinde bir film çekim seti ofisine gerçekleştirilen silahlı saldırılar ile Bağcılar ilçesinde bir iş yerine yönelik yapılan kanlı saldırıda Avşin Altuntaş’ın öldürülme olayının faillerini tespit etti.

Yürütülen soruşturma kapsamında polis, 10 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların evlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 3 ruhsatsız tabanca, 1 AK-47 tipi Kaleşnikof marka silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Yakalanan saldırganların evde uyuşturucu ve alkol partisi yaparken polis baskınına hedef oldukları belirlendi. İki şüphelinin emekli polis memuru Avşin Altuntaş’ın öldürülmesine karıştığı, diğer üç şüphelinin ise Kartal’daki film setine yapılan saldırının failleri oldukları tespit edildi.

Gözaltına alınan saldırganlar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin polisteki sorguları devam ediyor.

Emekli polisin vurulma anı güvenlik kameralarına yansırken, soruşturma süreci devam etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Çetelerin Karıştığı Silahlı Saldırılarda Emekli Polis Memuru Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!